Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn megtörte a csendet, kirúgásáról és megkegyelmezéséről beszélt

James Gunn nyilvánosan eddig soha nem beszélt arról, hogy tavaly nyáron a Disney kirúgta, majd új szerződést és A galaxis őrzői vol. 3. részét felajánlották neki.

A tavalyi év egyik legvitatottabb esete volt, amikor a Disney kirúgta James Gunnt A galaxis őrzői vol. 3. rendezői székéből, de szerencsére a stúdió belátta hibáját, s megkegyelmezett az Őrzők rendezőjének. Nemrég a Deadline beszélgetett hosszasan a rendezővel, ahol Gunn először mesélt kirúgásáról, valamint arról is hosszasan beszélt, hogy mennyire büszke a Galaxis Őrzői franchisera. Ezenfelül megköszönte a stábnak, hogy a végsőkig kiállt mellette és mindenben támogatták őt, még akkor is, mikor a Disney már száműzte a film éléről.

Gunn elmondta, hogy nem hibáztat senkit sem a döntésért, teljes mértékben felelősséget vállal tettéért. A filmrendező azt is elismerte, hogy mikor a médiában első nap értesült a döntésről, élete legintenzívebb időszaka volt, ugyanakkor nem hibáztatott senkit a Disneynél, csak a dolgukat tették.

A Disney teljes joggal távolított el engem. Nem volt miről beszélni. Mondtam valamit, ami nem tetszett nekik és teljesen jogosan rúgtak ki. Nem volt vita erről soha.

James Gunn távozása után a Warner Bros.-nál kapott munkát, ahol jelenleg a Suicide Squad rebootján dolgozik. Később azonban fordulat állt be az ügyben, hiszen Alan Horn megbocsátott, s egy új szerződéssel felkérte A galaxis őrzői vol. 3. forgatására. Gunn nem kívánt részleteket elárulni a The Suicide Squadról, azt azonban megtudtuk, hogy

A The Suicide Squad folytatás egyszerűen csak jött. Nem hinném, hogy a Holtak hajnala óta írtam volna ennyire szórakoztató szkriptet. Ez jellemzi majd a teljes filmet.

Természetesen a rendező párhuzamosan már a harmadik részen is dolgozik, aminek forgatókönyvével már korábban elkészült, s átadta Kevin Feigenek. Az újságíró többek között arra is kíváncsi volt, hogy leginkább milyen témát fog érinteni a film, mely karakter áll majd a középpontban.

Mordály, ő én vagyok, még ha ez nagyképűen is hangzik. Groot olyan, mint a kutyám. Grootot másképp szeretem. Jobban vonzódom Mordályhoz és úgy érzem, hogy az ő története még nem fejeződött be. A karakteríve az első részben kezdődött, folytatódott a másodikban, majd a Végtelen háborúban és a Végjátékban, hogy végül befejezzem az Őrzők harmadik részében. Nagy veszteség lett volna számomra – ha nem tudom befejezni a történetet – bár azzal a ténnyel vigasztalódtam, hogy még mindig az én forgatókönyvemet használják.

A korábbi hírekkel ellentétben már jövőre foroghat a film, s ha minden jól megy, akkor legkorábban 2021-ben mozikba is kerülhet A galaxis őrzői harmadik része.

Mordály

Még több a témában...

Egy hős születésére fókuszál a Marvel kapitány első előzetese

Kévés Bence Mihály

IMAX előzetest kapott a Doctor Strange

Kévés Bence Mihály

Az MCU-n kívülről érkezik A galaxis őrzői vol. 3. új rendezője

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább