Főoldal Filmek James Gunn megmutatta a The Suicide Squad logóit, és még a magyar címre is fény derült
FilmekBREAKING

James Gunn megmutatta a The Suicide Squad logóit, és még a magyar címre is fény derült

Megvan a The Suicide Squad magyar címe.

795
James Gunn

Alig néhány hétre vagyunk a DC FanDome rendezvénytől, ahol a sok DC alkotás mellett természetesen jelen lesz James Gunn rendezőtől a The Suicide Squad is. A direktor korábban már megerősítette, hogy egy poénnak indult eredetileg a cím, amihez már logó is társult. Sőt, nemcsak az angol logót, hanem a hazai filmforgalmazó, a InterCom is felfedte, hogy milyen címen fogják bemutatni jövő nyáron a filmet.

A 2016-ban bemutatott Suicide Squad – Öngyilkos osztag nem aratott osztatlan sikert, hiszen a kritikusok földbe tiporták David Ayer filmjét, ennek ellenére a Warner Bros. szép kis összegre tett szert. Talán ha a stúdió nem szól közbe, akkor még mindig a film egyedi hangvételéről beszélnénk. Ayer koncepciójában a Task Force X különítmény feldolgozása túl sötét volt, s a Batman Superman ellen: Az Igazság hajnala után a Warner Bros. nem engedhetett meg egy újbóli fiaskót, ezért több színt, több humort kért a filmbe. Végül ez ahhoz vezetett, hogy teljes egészében átszabták a filmet.

Nyilvánvalóan a Marveltől átigazolt Gunn teljesen új megközelítésben dolgozza fel a képregényt. Nagyon keveset tudunk a filmről, néhány forgatási kép és a hivatalos cím mellett még azt sem árulták el: folytatás vagy reboot lesz. Ez azonban augusztus 22-én változni fog, hiszen a FanDome alatt többet megtudunk majd. Harley Quinn, Amanda Waller, Rick Flag és Bumeráng Kapitány már biztosan ott lesz, de hogy kiket adaptálnak még a képregényekből, titok övezi, ám Gunn óvva intett mindenkit, hogy nagyon megkedveljük a szereplőket, hiszen nem mindenki fogja túlélni.

Miközben azonban várjuk a nagy leleplezőt, Gunn a mai napon ünnepelte az 54. születésnapját, aminek apropóján közösségi oldalán mutatta meg a film nemzetközi filmcímeit. Ezúton kívánunk innen is nagyon boldog születésnapot! A köszöntésből a MoziCom sem maradt ki, és egy hivatalos magyar címmel és logóval köszöntötték fel a rendezőt.  

The Suicide Squad bemutatója még nagyon messze van, hiszen csak 2021. augusztus 6-án mutatja be a Warner Bros., amiben Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Viola Davis mellett már biztosan ott lesz új belépőként John Cena, Sean Gunn, Idris Elba, Taika Waititi és Michael Rooker is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események