The Suicide Squad James Gunn

James Gunn egy szívélyes üzenettel búcsúzott a The Suicide Squad forgatásától

Igen, James Gunn elkészült a The Suicide Squad forgatásával, amiről tegnap egy képet is megosztott közösségi oldalán.

Igen, James Gunn elkészült a The Suicide Squad forgatásával, amiről tegnap egy képet is megosztott közösségi oldalán.

A Marveltől átcsábított rendező, James Gunn még 2019 őszén jelentette be, hogy megkezdték a The Suicide Squad névre keresztelt film forgatását, tegnap éjjel pedig már arról osztott meg képet közösségi oldalán, hogy elkészültek a többek között Idris Elba és Margot Robbie színészekkel erősített új Öngyilkos osztag filmezésével. Bármennyire is hangzik jól a hír, a bemutató még nagyon messze van, mert a Warner Bros. csak 2021. augusztus 6-án fogja bemutatni.

A film történetét szigorú titoktartás előzi meg, ugyanis Gunn még arra sem volt hajlandó válaszolni, hogy a botrányosra sikerült 2016-os Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatásáról beszélünk, vagy előröl kezdik a történetét, s tiszta lappal indítanak, de mindezt úgy, hogy közben Margot Robbie, azaz Harley Quinn, Viola Davis, Joel Kinnaman, Jail Courtney szintén visszatér David Ayer történetéből. Új belépőként pedig John Cena, David Dastmalchian, Nathan Fillion, Pete Davidson, Sean Gunn, Michael Rooker és Taika Waititi is szerepet kap.

Bár a filmezéssel végeztek, még mindig van remény arra, hogy esetleg a távoli premiert egy korábbi időpontra teszik át, már csak azért is, mert a DC Moziverzum legújabb alkotása, a Ragadozó madarak nem aratott nagy sikert, talán a stúdió előrébb hozza a bemutatót.

Total
3
Shares
Previous Article

Mozgásban is láthatjuk végre a Sakura Wars felújított változatát

Next Article
The Falcon and the Winter Soldier

Propaganda plakátokon az új Amerika Kapitány a Sólyom és a Tél Katonája közös sorozatában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!