Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn elmondása szerint egy poénnak indult a The Suicide Squad filmcím

James Gunn is nevetett, amikor élőállt a The Suicide Squad címével.

Hétvégén James Gunn elárulta az egyik kérdez-felelek élő adásban, hogy milyen sors vár a Galaxis Őrzői csapatára a harmadik rész után, marad-e a jelenlegi felállás vagy egy új csapatot látunk majd a jövőben, illetve arra is válaszolt, ha igent mondana-e a Marvelnek, ha megkeresnék egy Bosszúállók-film rendezésével.

A galaxis őrzői franchise rendezője az utóbbi időben még aktívabbá vált a közösségi felületeken, folyamatosan élő bejelentkezéseket tart, ahol rajongói kérdésekre szokott többnyire válaszolni. Miután a Disney két éve kirúgta a rendezőt, a DC és Warner páros karolta fel, s bízta meg a The Suicide Squad rendezésével, amiről még mindig nagyon keveset tudunk. Az már biztos, hogy a film reboot lesz, és nem úgy fog kapcsolódni David Ayer 2016-os első részéhez, mint egy folytatás, bár valamilyen szinten mégis, hiszen többen is visszatérnek. És hogy miért a The Suicide Squad címet kapta?

Egyszer viccesen felhoztam, és a Warner stúdiónak és a producereknek tetszett. Nem sok esély van rá, hogy megváltozik, de soha nem tudhatod.James Gunn

És hogy miért vagyunk olyan nagy gondban a film besorolásával, hogy reboot vagy sequel? Nos, mert bár nem az első film folytatása lesz, de mégis lesznek visszatérő szereplők, köztük Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney és Viola Davis along, ahogy mellettük sok új színész is bemutatkozik: Idris Elba, Pete Davidson, Michael Rooker, Nathan Fillion, Peter Capaldi, Taika Waititi és John Cena.

Februárban ért véget a forgatás, még azelőtt, hogy a tévés és filmes produkciókat leállították volna a járvány miatt, és a rendező állítása szerint a pandémia semmilyen hatással nem lesz a 2021. augusztus 6-ára kitűzött bemutatóra, minden a terv szerint megy.

Még több a témában...

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

Kévés Bence Mihály

Peacemaker mellett a Task Force X más karaktereit is visszahozza James Gunn az HBO Max sorozatába?

Kévés Bence Mihály

James Gunn John Cena közreműködésével egy a The Suicide Squad-előzménysorozatot készít az HBO Maxra

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat