Főoldal Filmek James Gunn elmondása szerint egy poénnak indult a The Suicide Squad filmcím
Filmek

James Gunn elmondása szerint egy poénnak indult a The Suicide Squad filmcím

James Gunn is nevetett, amikor élőállt a The Suicide Squad címével.

458
The Suicide Squad James Gunn

Hétvégén James Gunn elárulta az egyik kérdez-felelek élő adásban, hogy milyen sors vár a Galaxis Őrzői csapatára a harmadik rész után, marad-e a jelenlegi felállás vagy egy új csapatot látunk majd a jövőben, illetve arra is válaszolt, ha igent mondana-e a Marvelnek, ha megkeresnék egy Bosszúállók-film rendezésével.

A galaxis őrzői franchise rendezője az utóbbi időben még aktívabbá vált a közösségi felületeken, folyamatosan élő bejelentkezéseket tart, ahol rajongói kérdésekre szokott többnyire válaszolni. Miután a Disney két éve kirúgta a rendezőt, a DC és Warner páros karolta fel, s bízta meg a The Suicide Squad rendezésével, amiről még mindig nagyon keveset tudunk. Az már biztos, hogy a film reboot lesz, és nem úgy fog kapcsolódni David Ayer 2016-os első részéhez, mint egy folytatás, bár valamilyen szinten mégis, hiszen többen is visszatérnek. És hogy miért a The Suicide Squad címet kapta?

Egyszer viccesen felhoztam, és a Warner stúdiónak és a producereknek tetszett. Nem sok esély van rá, hogy megváltozik, de soha nem tudhatod.

James Gunn

És hogy miért vagyunk olyan nagy gondban a film besorolásával, hogy reboot vagy sequel? Nos, mert bár nem az első film folytatása lesz, de mégis lesznek visszatérő szereplők, köztük Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney és Viola Davis along, ahogy mellettük sok új színész is bemutatkozik: Idris Elba, Pete Davidson, Michael Rooker, Nathan Fillion, Peter Capaldi, Taika Waititi és John Cena.

Februárban ért véget a forgatás, még azelőtt, hogy a tévés és filmes produkciókat leállították volna a járvány miatt, és a rendező állítása szerint a pandémia semmilyen hatással nem lesz a 2021. augusztus 6-ára kitűzött bemutatóra, minden a terv szerint megy.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.

Superman: Legacy
Filmek

A forgatás első napján megosztott egy képet Superman jelmezéről James Gunn

Az első kép Superman új jelmezéről, és a film címe is változott.