Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn akár egy másik DC-filmet is rendezhetett volna

Most már biztos, hogy James Gunn irányítása alatt érkezik a The Suicide Squad DC szuperhősfilm, de ez csak egy volt azokból a tervekből, amiket James Gunnra bízott volna a Warner.

Tavaly nyáron mikor a Disney száműzte James Gunnt a sértő és bántó megnyilvánulásaiért, amiket a rendező a múltban, karrierje elején tett, mialatt a Warner és DC páros tárt karokkal várta a direktort. Már régről tudjuk, hogy Gunnra bízták a Suicide Squad – Öngyilkos osztag remake forgatókönyvét, illetve pár napja az is megerősítést kapott, hogy rendezőként is szerepet vállal a projektben, azonban arra is fény derült, hogy a stúdió más karaktereket is felajánlott a direktornak.

A The Hollywood Reporter arról ír, hogy a Warner Bros. számos karaktert felsorolt James Gunnnak, akikkel filmet készíthet, de érthető okok miatt A galaxis őrzői után inkább az Öngyilkos osztag feldolgozására tette le voksát, ami pletykák szerint nem David Ayer eredeti történet folytatása lesz, hanem új karakterekkel – Harley Guinn és Deadshot mellett – egy egészen új történet. Egy másik tervezés alatt álló film, a Superman rendezés joga lett volna, amit felajánlottak, de állítólag a rendező inkább Krypto mellett döntött volna. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a rajongók lemondhatnak Az acélember második részéről, mert pletykák szerint Ben Affleck után Henry Cavill is távozik a DC Moziverzumából, többet nem látjuk Superman szerepében az angol színészt.

Nem teljesen világos, hogy a Warner mire készül a következő években, eltekintve attól, hogy jövőre érkezik a Wonder Woman 1984, már elkezdtek dolgozni az Aquaman második részén, 2021-ben a DC Super Pets című animációs rajzfilm, idén érkezni fog a Shazam!. Úgy tudni, hogy éppen az animációs film pecsételte meg a Superman folytatását, miszerint Gunn Mordály és Groot után a DC-nél hasonló tervekkel szerette volna filmre vinni Superman és Krypto barátságot, azonban a Superman franchiseban pont Krypto nem állt Gunn rendelkezésére, s ezzel kudarcba fulladt a projekt.

Még több a témában...

Jim Starlin képregényíró egyik új karakter is bemutatkozik a Bosszúállók 4.-ben

Kévés Bence Mihály

James Gunn mesélt a Végtelen Kövekről az Őrzők 2 kapcsán

Kévés Bence Mihály

Patrick Wilson játssza Ocean Master-t az Aquaman-ben

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább