James Gunn

James Gunn akár egy másik DC-filmet is rendezhetett volna

Most már biztos, hogy James Gunn irányítása alatt érkezik a The Suicide Squad DC szuperhősfilm, de ez csak egy volt azokból a tervekből, amiket James Gunnra bízott volna a Warner.

Most már biztos, hogy James Gunn irányítása alatt érkezik a The Suicide Squad DC szuperhősfilm, de ez csak egy volt azokból a tervekből, amiket James Gunnra bízott volna a Warner.

Tavaly nyáron mikor a Disney száműzte James Gunnt a sértő és bántó megnyilvánulásaiért, amiket a rendező a múltban, karrierje elején tett, mialatt a Warner és DC páros tárt karokkal várta a direktort. Már régről tudjuk, hogy Gunnra bízták a Suicide Squad – Öngyilkos osztag remake forgatókönyvét, illetve pár napja az is megerősítést kapott, hogy rendezőként is szerepet vállal a projektben, azonban arra is fény derült, hogy a stúdió más karaktereket is felajánlott a direktornak. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A The Hollywood Reporter arról ír, hogy a Warner Bros. számos karaktert felsorolt James Gunnnak, akikkel filmet készíthet, de érthető okok miatt A galaxis őrzői után inkább az Öngyilkos osztag feldolgozására tette le voksát, ami pletykák szerint nem David Ayer eredeti történet folytatása lesz, hanem új karakterekkel – Harley Guinn és Deadshot mellett – egy egészen új történet. Egy másik tervezés alatt álló film, a Superman rendezés joga lett volna, amit felajánlottak, de állítólag a rendező inkább Krypto mellett döntött volna. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a rajongók lemondhatnak Az acélember második részéről, mert pletykák szerint Ben Affleck után Henry Cavill is távozik a DC Moziverzumából, többet nem látjuk Superman szerepében az angol színészt.

Nem teljesen világos, hogy a Warner mire készül a következő években, eltekintve attól, hogy jövőre érkezik a Wonder Woman 1984, már elkezdtek dolgozni az Aquaman második részén, 2021-ben a DC Super Pets című animációs rajzfilm, idén érkezni fog a Shazam!. Úgy tudni, hogy éppen az animációs film pecsételte meg a Superman folytatását, miszerint Gunn Mordály és Groot után a DC-nél hasonló tervekkel szerette volna filmre vinni Superman és Krypto barátságot, azonban a Superman franchiseban pont Krypto nem állt Gunn rendelkezésére, s ezzel kudarcba fulladt a projekt.

Total
2
Shares
Previous Article
Marvel Kapitány Goose

Az első reakciók szerint Goose ellopta a showt a Marvel Kapitányban

Next Article
The Batman

Közel 160 oldalas lett Matt Reeves The Batman forgatókönyve

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!