Star Wars: Episode IX

J.J. Abrams egy képpel búcsúzott a Star Wars: Episode IX forgatásától

Befejeződött a Star Wars: Episode IX forgatása, J.J. Abrams egy képet is megosztott Rey, Finn és Poe Dameron trióról.

Befejeződött a Star Wars: Episode IX forgatása, J.J. Abrams egy képet is megosztott Rey, Finn és Poe Dameron trióról.

Az elmúlt időben több színésztől is megtudtuk, hogy jeleneteit leforgatták, számukra véget ért a forgatás, de a mai nappal hivatalosan is befejeződött a Star Wars: Episode IX forgatása, amiről J.J. Abrams rendező egy kulisszák mögötti képet is megosztott. A friss képén az új trilógia három főszereplőjét, Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) és Poe Dameron (Oscar Isaac) triót látjuk, akik pletykák szerint a befejező részben ismét közös kalandban vesznek részt. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A kilencedik rész forgatása tavaly augusztusban vette kezdetét, miután Colin Trevorrow kreatív különbségekre hivatkozva lemondott a rendezői teendőkről, s átadta a stafétabotot J.J. Abramsnek, aki 2015 után visszatér a Skywalker-sagához, hogy lezárja az új trilógiát. A Lucasfilm korábban megerősítette, hogy ez lesz az utolsó rész, többet nem kap a Darth Vader éra, helyette új trilógiák készülnek. Éppen a napokban merült fel, hogy esetleg Rian Johnson lemond az egyik trilógia rendezéséről, azonban ezt később Johnson cáfolta, és jelenleg is teljes mellbedobással dolgozik az új epizódokon. A Star Wars: Az utolsó Jedik rendező trilógiája mellett a Trónok harca készítői, David Benioff és D.B. Weiss is egy háromrészes epizódon dolgoznak.

A Lucasfilm még nem árulta el, hogy milyen alcímet kap az új epizód, de a legfrissebb hírek szerint erre heteken belül sort kerítenek, hogy aztán áprilisban a Star Wars Celebration alatt bemutassák az első trailert a filmből.

A Star Wars: Episode IX bemutatója december 20-án lesz.

Total
5
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Metro Exodus

Next Article
The Mandalorian

Befejeződött a The Mandalorian élőszereplős sorozat forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!