Wide Screen
Image default
Előzetesek

Itt az új előzetes a Resident Evil: The Final Chapter részhez

Talán kijelenthetjük, hogy ez lett az egyik legjobb előzetes a RE-filmek történelmében.

A Sony Pictures kiadta a második előzetest a Resident Evil: The Final Chapter filmhez a New York-i Comic Con-on. Több új jelenttel is kiegészítették ki az első trailerben látottakat, de a zene alatta még mindig fura kicsit – vagy csak nekünk nincs ínyünkre?

Ki ne emlékezne még a Kaptár első részére, melyben a bizonyos T-vírus elszabadult, és hozott apokalipszist a bolygóra. A túlélők összefogtak Alice-szel, és mindent elkövettek, hogy megállítsák a céget, és a kiutat találjanak. Az események közvetlen a Resident Evil: Megtörlés rész után játszódik majd. Alice az egyedüli túlélő, ami azt is jelenti, hogy egyedül vág bele az utolsó kalandba. Most vissza kell térnie oda, ahonnét az egész rémálom elindult. Közben az Umbrella Corporation sereget gyűjt, felkészül Alice érkezésére Raccoon City városban, hogy lezárják a harcot.

A Resident Evil: The Final Chapter 2017. január 27-én érkezik az amerikai mozikba.

Még több a témában...

Végre itt az igazi előzetes a Resident Evil: The Final Chapter filmhez

KRITIKA: A Kaptár: Utolsó fejezet

Kévés Bence Mihály

Hivatalos premierdátumot kapott a Hellboy reboot

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább