Wide Screen
Image default
Előzetesek

Adrenalinra fel, mert itt a Power Rangers első előzetese

A jövő év nagy fantasy-kalandja újabb előzetest kapott, mely minden eddiginél látványosabb lett.

Eredetileg csak este mutatták volna be a legújabb teaser trailert a Power Rangers-filmhez, de a stáb úgy döntött, hogy bemutatják előbb a film hivatalos Facebook-oldalán. Természetesen a Saban Entertainment újragondolásában készült Power Rangers-film is ellátogat az idei New York-i Comic Con-ra, ahol több részletet is megosztanak majd a filmről. Íme az első:

Saban Power Rangers-eit öt gimis tini alkotja, akiknek valami rendkívülivé kell válniuk. Megtudnák, hogy szeretett kisvárosukkal, Angel Grove-val – és a világgal – valami egészen rendkívüli fog történni. Egy idegen fenyegetés jelent meg, ami arra készül, hogy elpusztítson mindent, ezért a sors kiválasztotta őket. A hőseinknek gyorsan rá kell jönniük, hogy ők az egyetlenek, akik megmenthetik a bolygót. De ahhoz, hogy ez sikerüljön, össze kell fogniuk, együtt kell legyőzniük a nehézségeket mielőtt még túl késő lenne. Egy csapatban küzdenek majd, akiket csak úgy neveznek, hogy Power Rangers.

Dean Israelite filmje 2017. március 24-én érkezik az amerikai mozikba, főszerepekben Dacre Montgomery (The Red Ranger), RJ Cyler (The Blue Ranger), Ludi Lin (The Black Ranger), Becky G. (The Yellow Ranger), Naomi Scott (The Pink Ranger). A szkriptet John Gatins, Ashley Miller gyúrta át a rebootra.

Még több a témában...

Ha még nem láttad, akkor most nézd meg a Stranger Things 2. évad előzetesét!

Kévés Bence Mihály

Az új Megazord játékfigura brutálisan jól néz ki, talán ilyen lesz a Power Rangersben is?

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Power Rangers

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább