Wide Screen
Image default
Filmek

Íme a lehetséges jelöltek Batgirl szerepére

Nem tudunk sokat egyelőre Joss Whedon készülő Batgirl filmjéről, viszont most egy felröppent pletykának köszönhetően talán tudni véljük, hogy ki alakítja majd a címszereplőt.

Egy nappal azután márciusban, hogy megtudtuk Joss Whedon írja és rendezi az önálló Batgirl filmet, egy pletyka is felütötte a fejét, miszerint Lindsey Morgan (The 100) lehet Batgirl. Ez végül semmilyen megerősítést nem kapott, de most egy új pletyka azt állítja, hogy 9 fiatal színésznő van versenyben a szerepért. Ezt talán megtudjuk az idei SDCC-n, de addig is nézzük mit mondott a Reddit felhasználó:

Egy barátomat felkereste a WB-t, hogy dolgozzon ki koncepciós képeket a közelgő Batgirl filmhez. A WB szeretné már az SDCC-ig leszerződtetni, hogy a prezentációjuk közben meglepetésszerűen bejelenthessék a színésznőt. Pár napja beszéltem vele és azt mondta, hogy ezek a színésznők akikre ki kell dolgoznia koncepciós képeket.

Íme a jelöltek:

Elle Fanning (Neon Demon/Live By Night)Olivia Cooke (Bates Motel)Bella Throne (Shake It Up!)Katherine Langford (13 Reasons Why)Margaret Qualley (The Leftovers)Jane Levy (Don’t Breathe)Emma Roberts (Scream Queens)Haley Lu Richardson (Split/Edge Of Seventeen)Naomi Scott (Power Rangers)

Azt nem mondja el miért, de úgy tudja, hogy Langford a befutó, mögötte pedig szorosan Fanning, Levy és Qualley.

Ha igazak a korábbi hírek akkor Whedon egy kevésbé ismert színésznőt szeretne a karakter megtestesítőjének. De talán valóban az SDCC-n választ kapunk és akkor akár az Aquaman után foroghat is és 2019 környékén még mozikban is láthatjuk. Zack Snyder is elmondta, hogy ez a film a Wonder Woman 2 előtt kész lesz még.

Ti melyik színésznőnek adnátok meg az esélyt?

 

Még több a témában...

Alicia Vikander egy igazi Tomb Raider gamer volt

Oscarra szeretnék jelöltetni a Wonder Womant

Kévés Bence Mihály

Az elejétől újraírták a The Batman forgatókönyvét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább