x
Close


Közelgő események

Filmek

Robert Downey Jr. szögre akasztaná a páncélt, mielőtt kínossá válna

A Vasember karakterét megformáló színész, Robert Downey Jr. arról beszélt, hogy talán befejezi a hősködést.

Robert Downey Jr. szögre akasztaná a páncélt, mielőtt kínossá válna
  • Publishedjúlius 3, 2017

A Vasember karakterét megformáló színész, Robert Downey Jr. arról beszélt, hogy talán befejezi a hősködést.

Sokak kedvenc karakteréről van szó, így nem véletlen, hogy mindenki felkapta a fejét mikor Robert Downey Jr. elejtett pár mondatot arról, hogy talán kilép a szuperhősök világából, aki a héten érkező a Pókember: Hazatéréssel összesen nyolc képregényfilmben kapott már helyet, de már tudjuk, hogy a Russo fivérek Bosszúállók-filmjeiben, a Végtelen háborúban és a Bosszúállók 4-ben is ott lesz. A színész az ausztrál News.com-nak adott interjújában elmondta, hogy a következő két Bosszúállók lehet az utolsó:

Ez egy ismétlődő téma. Mondhattam volna akkor is, mikor az első Bosszúállók-film kijött. Annál jobb lehetőség soha nem lesz. De számomra ez mindig is az emberekről és a lehetőségekről szólt, de akár Russoékat is említhetném, akikért rajongok. Az emberek szerint olyan ez, mint egy kesztyű, ami passzol hozzá. Minden alkalommal előröl kell kezdenem. Nem akarom elrontani az utolsó hat vagy hét Marvel-filmet csak azért, mert úgy döntöttem, hogy még egyszer elvállalom a szerepet. Pusztán csak szeretném szögre akasztani a páncélt, mielőtt kínossá válna.

Némiképp ez egybevág Kevin Feige a napokban mondott beszédével, hogy bizony a Bosszúállók 4 végén több olyan karakternek is búcsút intünk majd, akik a kezdetektől részesei voltak az univerzumnak. Vajon eljött tényleg a vég, itt fejezi be Vasember?

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.