Top Gun: Maverick

Holnap érkezik a Top Gun: Maverick új előzetese, addig az új poszteren nézhetjük a visszatérő Pete Mitchell hadnagyot

Tom Cruise főszereplésével a Top Gun jövőre visszatér a mozikba, amiből egy előzetest már bemutattak, holnap pedig érkezik a második.

Tom Cruise főszereplésével a Top Gun jövőre visszatér a mozikba, amiből egy előzetest már bemutattak, holnap pedig érkezik a második.

Az elmúlt hetekben több blockbuster is előzetest kapott (a Fekete Özvegy, a 007 Nincs idő meghalni, a Szellemirtók: Az örökség, a Wonder Woman 1984), ami érthető a Star Wars: Skywalker kora bemutatóját megelőző óriási hype miatt, és úgy tűnik, hogy ebből nem szeretne kimaradni a Top Gun sem.

A Top Gun: Maverick első előzetesét még nyáron a San Diego-i Comic-Conon mutat be, de azóta nagy csend volt körülötte, ma azonban Tom Cruise közösségi oldalán egy új poszterrel jelentette be, hogy 2020 egyik legjobban várt filmjéhez holnap új előzetes érkezik.

A Paramount Pictures később közleményében pontosan megmondta, hogy mikor fogják elérhetővé tenni az előzetest. Magyar idő szerint hétfő délután 14 órakor repül be a vadonatúj trailer, melyben Pete Mitchell százados visszatér a san diego-i miramari repülőbázisra.

A Top Gun: Maverick magyar bemutatója 2020. július 16.

Total
1
Shares
Previous Article
Wonder Woman 1984

TRAILERELEMZÉS: Mi mindent tudtunk meg a Wonder Woman 1984 első előzeteséből

Next Article
Doctor Strange WandaVision

A pletykák szerint Doctor Strange is szerepelni fog a WandaVision-sorozatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!