Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Tele ismerős arcokkal befarolt a Szellemirtók: Az örökség első előzetese

Ahogy az várható volt, a Szellemirtók franchise új része, folytatása merőben más lesz attól, mint amit Paul Feig bemutatott 2016-ban.

Ahogy az várható volt, a Szellemirtók franchise új része, folytatása merőben más lesz attól, mint amit Paul Feig bemutatott 2016-ban.

Kijelenthetjük, hogy a gyerekek nem félnek a szellemektől, bár valószínűleg ez azért van, mert még csak nem is tudják, hogy mivel állnak szemben, eddig csak rémtörténetekben olvashattak a szellemekről. Úgy tűnik, igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, miszerint a Szellemirtók: Az örökség főszereplői nem a klasszikus főhősök lesznek, hanem a gyerekek, de méltán híres szereplőgárda is tiszteletét teszi a folytatásban.

Az előzetesből kiderült, hogy harminc évig egyetlen szellemről sem hallottak, ennek ellenére Paul Rudd karaktere a The Walking Dead-sorozattal azonosítja New Yorkot a ’80-as években. A dolgok azonban megváltoztak, mikor Phoebe (Mckenna Grace) és Trevor (Finn Wolfhard) nagyapjuk elhagyatott farmján felfedezik a szellemirtók titkos felszerelését.

Ha jobban megnézzük az utolsó képkockákat, akkor még Ragacsot is kiszúrhatjuk a képen, miközben a gyerekek az Ecto-1 volánja mögött gépészkednek és a Stranger Things-sorozatból ismerős Wolfhard próbálja leállítani a protonvetőt.

Jason Reitman rendező folytatása mind vizuálisan, mind tónusban erős váltás a 2016-os reboothoz képest, már csak azért is, mert ez valóban a klasszikus folytatása lesz, nem pedig egy merész próbálkozás a franchise felélesztésére. A gyerekszínészek mellett Paul Rudd hozza a Marvelnél tapasztalt szerepét, így humorból itt sem szenvedünk majd hiányt.

A Szellemirtók: Az örökség bemutatója 2020. július 10-én lesz a tengerentúlon

Még több a témában...

Morbius, Szellemirtók, Uncharted és a többi film bemutatóját is 2021-re halasztotta a Sony Pictures

Kévés Bence Mihály

Megerősítették, hogy milyen címen mutatják be Jason Reitman új Szellemirtók-filmjét

Kévés Bence Mihály

Nagy valószínűséggel kiderült a 2020-ban érkező Szellemirtók-film címe

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat