Szellemirtók: Az örökség

Tele ismerős arcokkal befarolt a Szellemirtók: Az örökség első előzetese

Ahogy az várható volt, a Szellemirtók franchise új része, folytatása merőben más lesz attól, mint amit Paul Feig bemutatott 2016-ban.

Ahogy az várható volt, a Szellemirtók franchise új része, folytatása merőben más lesz attól, mint amit Paul Feig bemutatott 2016-ban.

Kijelenthetjük, hogy a gyerekek nem félnek a szellemektől, bár valószínűleg ez azért van, mert még csak nem is tudják, hogy mivel állnak szemben, eddig csak rémtörténetekben olvashattak a szellemekről. Úgy tűnik, igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, miszerint a Szellemirtók: Az örökség főszereplői nem a klasszikus főhősök lesznek, hanem a gyerekek, de méltán híres szereplőgárda is tiszteletét teszi a folytatásban.

Az előzetesből kiderült, hogy harminc évig egyetlen szellemről sem hallottak, ennek ellenére Paul Rudd karaktere a The Walking Dead-sorozattal azonosítja New Yorkot a ’80-as években. A dolgok azonban megváltoztak, mikor Phoebe (Mckenna Grace) és Trevor (Finn Wolfhard) nagyapjuk elhagyatott farmján felfedezik a szellemirtók titkos felszerelését.

Ha jobban megnézzük az utolsó képkockákat, akkor még Ragacsot is kiszúrhatjuk a képen, miközben a gyerekek az Ecto-1 volánja mögött gépészkednek és a Stranger Things-sorozatból ismerős Wolfhard próbálja leállítani a protonvetőt.

Jason Reitman rendező folytatása mind vizuálisan, mind tónusban erős váltás a 2016-os reboothoz képest, már csak azért is, mert ez valóban a klasszikus folytatása lesz, nem pedig egy merész próbálkozás a franchise felélesztésére. A gyerekszínészek mellett Paul Rudd hozza a Marvelnél tapasztalt szerepét, így humorból itt sem szenvedünk majd hiányt.

A Szellemirtók: Az örökség bemutatója 2020. július 10-én lesz a tengerentúlon

Total
1
Shares
Previous Article

A 2K új belső stúdiót alapított

Next Article
Wonder Woman

[CCXP 19] A pletykák szerint készülőben van egy Wonder Woman spin-off, főszerepben az amazonokkal

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!