Szellemirtók

Megvan a Szellemirtók folytatása első két főszereplője

A Bosszúállók: Végtelen háborúból Carrie Coon és a Stranger Thingsből ismert Finn Wolfhard elsőként csatlakozott a Szellemirtók harmadik részéhez.

A Bosszúállók: Végtelen háborúból Carrie Coon és a Stranger Thingsből ismert Finn Wolfhard elsőként csatlakozott a Szellemirtók harmadik részéhez.

A Variety értesülései szerint Carrie Coon (Bosszúállók: Végtelen háború, Nyughatatlan özvegyek) és Finn Wolfhard (Stranger Things, Az: 2. fejezet) vezető szereplőként csatlakozott Jason Reitman rendező Szellemirtók című folytatásához, amin titokban egy ideje már dolgozott a Sony Pictures filmstúdió.

A film cselekményét szigorú titoktartás övezi, ugyanakkor azt beszélik, hogy a film főszereplői ezúttal gyerekek lesznek, ők veszik majd fel a harcot a világunkat fenyegető új paranormális fenyegetésekkel szemben. A történet középpontjában egy egyedülő anyuka és az ő családja kap helyet, így vélhetően Coon a szóban forgó anyát alakítja majd, míg Wolfhard az idősebb fiút játszhatja a folytatásban. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A legutóbbi hírek szerint Reitman-nek a párhuzamok miatt nem állt érdekében beválogatni a Stranger Things sorozat gyerekszereplőjét, mivelhogy a két széria több ponton is hasonlóságot mutat egymással, így a rajongók könnyen összetéveszthetik egymással a Sony és a Netflix gyártású produktumokat, miközben két egymástól különböző univerzumban játszódik a cselekmény. Azonban Wolfhard a meghallgatáson elhallgattatta előadásával mind a közönséget, mind a felső vezetőket, így végül úgy döntöttek, lehetőséget adnak a fiatal színésznek egy közös munkára.

Reitman rendező a Rém rom című 2006-os film írójával, Gil Kenan-nal közösen írja a Szellemirtók 3. forgatókönyvét, hogy mielőbb elkezdődhessen a forgatás, hiszen a stúdió már 2020. július 10-ére datálta a bemutatót, így legkorábban nyár elején el kell kezdeni a forgatást.

szellemirtok

Total
3
Shares
Previous Article
Star Wars: Episode IX

Star Wars: Episode IX pletykák Kylo Ren új TIE-vadászáról, egy új bolygóról és még sok egyébről

Next Article
A holnap határa

Már biztos, hogy elkészül A holnap határa folytatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!