Wide Screen
Filmek

Megvan a Szellemirtók folytatása első két főszereplője

A Bosszúállók: Végtelen háborúból Carrie Coon és a Stranger Thingsből ismert Finn Wolfhard elsőként csatlakozott a Szellemirtók harmadik részéhez.

A Bosszúállók: Végtelen háborúból Carrie Coon és a Stranger Thingsből ismert Finn Wolfhard elsőként csatlakozott a Szellemirtók harmadik részéhez.

A Variety értesülései szerint Carrie Coon (Bosszúállók: Végtelen háború, Nyughatatlan özvegyek) és Finn Wolfhard (Stranger Things, Az: 2. fejezet) vezető szereplőként csatlakozott Jason Reitman rendező Szellemirtók című folytatásához, amin titokban egy ideje már dolgozott a Sony Pictures filmstúdió.

A film cselekményét szigorú titoktartás övezi, ugyanakkor azt beszélik, hogy a film főszereplői ezúttal gyerekek lesznek, ők veszik majd fel a harcot a világunkat fenyegető új paranormális fenyegetésekkel szemben. A történet középpontjában egy egyedülő anyuka és az ő családja kap helyet, így vélhetően Coon a szóban forgó anyát alakítja majd, míg Wolfhard az idősebb fiút játszhatja a folytatásban.

A legutóbbi hírek szerint Reitman-nek a párhuzamok miatt nem állt érdekében beválogatni a Stranger Things sorozat gyerekszereplőjét, mivelhogy a két széria több ponton is hasonlóságot mutat egymással, így a rajongók könnyen összetéveszthetik egymással a Sony és a Netflix gyártású produktumokat, miközben két egymástól különböző univerzumban játszódik a cselekmény. Azonban Wolfhard a meghallgatáson elhallgattatta előadásával mind a közönséget, mind a felső vezetőket, így végül úgy döntöttek, lehetőséget adnak a fiatal színésznek egy közös munkára.

Reitman rendező a Rém rom című 2006-os film írójával, Gil Kenan-nal közösen írja a Szellemirtók 3. forgatókönyvét, hogy mielőbb elkezdődhessen a forgatás, hiszen a stúdió már 2020. július 10-ére datálta a bemutatót, így legkorábban nyár elején el kell kezdeni a forgatást.

szellemirtok

Még több a témában...

Morbius, Szellemirtók, Uncharted és a többi film bemutatóját is 2021-re halasztotta a Sony Pictures

Kévés Bence Mihály

Tele ismerős arcokkal befarolt a Szellemirtók: Az örökség első előzetese

Kévés Bence Mihály

Megerősítették, hogy milyen címen mutatják be Jason Reitman új Szellemirtók-filmjét

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat