Top Gun: Maverick

[SDCC2019] Tom Cruise berepítette a Top Gun: Maverick előzetesét a Comic-Conra

A csütörtöki nap legnagyobb meglepetését hozta el Tom Cruise, amikor a Terminátor: Sötét végzet panel végén berepítette a Top Gun: Maverick trailerét.

A csütörtöki nap legnagyobb meglepetését hozta el Tom Cruise, amikor a Terminátor: Sötét végzet panel végén berepítette a Top Gun: Maverick trailerét.

Tom Cruise szó szerint sokkalta a rajongókat csütörtöki napon, mikor a Terminátor: Sötét végzet panelje végén megjelent, és bejelentette, ha már itt van, akkor mutat egy előzetest a Top Gun: Maverickből. Sokan azért nem lepődtek meg a Paramount Pictures meglepetésétől, hiszen az elmúlt hetekben több pletykát is hallhattunk az előzetesre, bár a Comic-Con hivatalos programjában mindvégig teljes titokban maradt.

A Hall H előadóteremben Conan O’Brian szólította fel a színészt, aki néhány kedves szóval köszöntette a rajongókat, azonban a film cselekményét továbbra is a lehető legnagyobb titokban tartják, habár azért az előzetesből kiderült pár dolog a várva várt folytatásról, amit majdnem teljes egészében a Kalifornia államban található Miramar légibázison forgattak.

34 évvel ezelőtt, egy filmet forgattam San Diegóban, és mikor átmentem az étteremben az utcán, mindig azt kérdeztem, hogy „Mikor csináljuk meg a másikat?” Nos, nagyon türelmesek voltatok velem. Úgy érzem, hogy ez az én felelősségem volt, hogy valóban elkészüljön nektek. Minden, amit ebben a filmben láttok, az nagyon valós.

Nem telt bele sokba, már a magyar nyelvű előzetest is láthatjuk:

Top Gun: Maverick

Total
1
Shares
Previous Article

A Sony is ott lehet a Gamescom-on!

Next Article
Terminátor: Sötét végzet

[SDCC2019] James Cameron megerősítette Edward Furlong, azaz John Connor visszatérését

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!