Fekete Özvegy

Befutott a Fekete Özvegy-film első előzetese, benne rengeteg budapesti helyszínnel

Váratlanul ért mindenkit a Marvel Studios lépése, a semmiből rántották elő a Fekete Özvegy-film előzetesét.

Váratlanul ért mindenkit a Marvel Studios lépése, a semmiből rántották elő a Fekete Özvegy-film előzetesét.

Még csak pletykákat lehetett olvasni a Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-film első előzeteséről, sokan a héten kezdődő Comic-Con Experience eseményre várták, amin a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige is részt vesz majd. Azonban a stúdió nem húzta addig a dolgot, s ma délelőtt bemutatták a Marvel Moziverzum negyedik fázis első filmjének előzetesét.

Szívmelengető kép fogadja a magyar rajongókat, hiszen már az első képsorokban Budapestet mutatják nekünk – és ezúttal tényleg Budapestet látjuk a filmben -, de ez csak a kezdet, mert a trailer tömve van Budapest utcáin forgatott jelenetekkel, ismerős helyszínekkel, és ahogy arról előzetesen már beszéltek a szereplők, a film vérbeli akciófilm lesz, a szereplőgárdában pedig napjaink nagyjai kaptak helyet, ugyanis a Stranger Things sztárja, David Harbour, Florence Pugh, valamint a visszatérő Ross tábornok (William Hurt) is feltűnik még néhány snitt erejéig.

Hogy pontosan miről fog szólni a Cate Shortland által rendezett történet, kissé homály fedi még, bár Johansson korábban már megerősítette, hogy az Amerika kapitány: Polgárháború és a Végtelen háború között játszódik a sztori, amikor Natasha bujkálni kényszerül tettei miatt (engedte megszökni Amerika Kapitányt és Buckyt Berlinből). A gonosztevők sorát pedig Kiképző erősíti majd, akit egy tankban láttunk az előzetesben is.

A Fekete Özvegy-film amerikai bemutatóját 2020. május 1-jére tűzték ki.

Total
11
Shares
Previous Article
Vaják

A Vaják nyitószezonja nem dolgozza fel a teljes első könyvet

Next Article
Fekete Özvegy

TRAILERELEMZÉS: Mi mindent tudtunk meg a Fekete Özvegy-film első előzeteséből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!