Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Befutott a Fekete Özvegy-film első előzetese, benne rengeteg budapesti helyszínnel

Váratlanul ért mindenkit a Marvel Studios lépése, a semmiből rántották elő a Fekete Özvegy-film előzetesét.

Még csak pletykákat lehetett olvasni a Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-film első előzeteséről, sokan a héten kezdődő Comic-Con Experience eseményre várták, amin a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige is részt vesz majd. Azonban a stúdió nem húzta addig a dolgot, s ma délelőtt bemutatták a Marvel Moziverzum negyedik fázis első filmjének előzetesét.

Szívmelengető kép fogadja a magyar rajongókat, hiszen már az első képsorokban Budapestet mutatják nekünk – és ezúttal tényleg Budapestet látjuk a filmben -, de ez csak a kezdet, mert a trailer tömve van Budapest utcáin forgatott jelenetekkel, ismerős helyszínekkel, és ahogy arról előzetesen már beszéltek a szereplők, a film vérbeli akciófilm lesz, a szereplőgárdában pedig napjaink nagyjai kaptak helyet, ugyanis a Stranger Things sztárja, David Harbour, Florence Pugh, valamint a visszatérő Ross tábornok (William Hurt) is feltűnik még néhány snitt erejéig.

Hogy pontosan miről fog szólni a Cate Shortland által rendezett történet, kissé homály fedi még, bár Johansson korábban már megerősítette, hogy az Amerika kapitány: Polgárháború és a Végtelen háború között játszódik a sztori, amikor Natasha bujkálni kényszerül tettei miatt (engedte megszökni Amerika Kapitányt és Buckyt Berlinből). A gonosztevők sorát pedig Kiképző erősíti majd, akit egy tankban láttunk az előzetesben is.

A Fekete Özvegy-film amerikai bemutatóját 2020. május 1-jére tűzték ki.

Még több a témában...

Mindenki ott van a Bosszúállók: Végjáték kínai poszterén

Kévés Bence Mihály

A 13 Reasons Why sorozatból Katherine Langford is csatlakozott a Bosszúállók 4.-hez

Kévés Bence Mihály

Jake Gyllenhaal feltűnt a Pókember: Idegenben forgatásán

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább