Október 10-től jegyet válthatunk Az utolsó Jedikre!

A legfrissebb hírek szerint a jövő héten érkező új előzetessel a jegyvásárlás is elindul a Star Wars: Az utolsó Jedik előadásokra.

A legfrissebb hírek szerint a jövő héten érkező új előzetessel a jegyvásárlás is elindul a Star Wars: Az utolsó Jedik előadásokra.

Pár hete Mark Hamill csacsogta ki Twitteren, hogy október 10-én érdemes lesz nézni a Monday Night Futball amerikai futball-meccset, ugyanis ekkor debütál a legújabb Az utolsó Jedik előzetes – nem sokra rá törölte a bejegyzést -, azonban mindeddig ezt sem a Lucasfilm, sem a Disney nem erősítette meg. Egy másik forrás most azt állítja, hogy az új előzetessel a jegyelővétel is elindul.

Furious Fanboys szerkesztője, Jeremy Conrad hozta le a jegyelővételről szóló hírt, aki ugyan közvetlen nem áll kapcsolatban egyik stúdióval sem, éppen ezért kissé szkeptikusan állunk hozzá, de emlékezzünk csak vissza 2015-re, mikor a Disney hasonlóan egy hétfő esti NFL meccsre időzítette Az ébredő Erő előzetesét, majd rögtön árusítani kezdték a jegyeket, ami akkora siker volt, hogy még Magyarországon is meghalt a Cinema City jegyértékesítő rendszere. Conrad megjegyezte továbbá, hogy az AMC és a Regal is megtette a szükséges előkészületeket a hétfő esti Minesota Vikings és Chicago Bears rangadóra, minden rendszert kihegyeztek a Star Wars 8. rész mozijegy értékesítésére.

100 százalékban igaz, 100 százalékban igaz. Megtudtam, hogy az Egyesült Államokban két nagy csatorna, az AMC és a Regal is rendszereiket programozzák, hogy felkészüljenek a jövő heti jegyelővételre. Hétfőn jelentik be.

Az ébredő Erő csak az elővétel során 100 millió dollárt hozott a stúdiónak, és ne feledjük el, hogy a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet előtt is voltak elővásárlások. Ne feledjétek, kedd hajnali 2 óra 30 perckor kezdőrúgás, és utána bármikor érkezhet az új előzetes, és ha megtudunk bármit is a jegyvásárlásról, azonnal frissítjük a cikket.

FRISSÍTÉS

Ahogy azt korábban megírtuk, kedd hajnalban érkezik a Star Wars: Az utolsó Jedik végső előzetese, valamint október 10-től 10 órától kezdetét veszi a jegyelővétel. Ezt percekkel korábban a Cinema City hivatalos is megerősítette.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

[NYCC17] Hivatalos: Késik a The Punisher, és kihagyja a New York-i Comic-Cont

Next Article

[FRISSÍTVE] [NYCC17] Itt a Tűzgyűrű: Lázadás első előzetese!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!