[NYCC17] Hivatalos: Késik a The Punisher, és kihagyja a New York-i Comic-Cont

A Netflix eltolta a még be sem jelentett A Megtorló bemutatóját.

A Netflix eltolta a még be sem jelentett A Megtorló bemutatóját.

A Megtorló sorozatról először nyáron, a San Diego-i Comic-Conon beszéltek, majd pár hétre rá, augusztusban már egy rövid kis teasert kaptunk a nagy őszi előzetes előtt. Viszont a kampány alatt egyszer esett szó arról, hogy mikor tűzik képernyőre Jon Bernthal főszerepében készült sorozatot. Legalábbis hivatalosan sem a Netflix, sem a Marvel nem árult el semmi pontosat, pletykákat természetesen olvashattunk, de azokat hivatalosan nem erősítették meg.

A Newsday’s Verne Gay információi szerint nem hiábavaló a nagy titkolózás, hiszen a Marvel meglepetésnek szánja a The Punisher bemutatóját, de pontos információkat akkor még a lap sem tudott, ők is csak találgattak, míg végül a streaming szolgáltató szóvivője Twitteren tett utalást a bemutatóra:

A Marvel eredetileg a most hétvégén megrendezésre kerülő New York-i Comic-Conon tartott volna egy panelt a sorozatnak, ahol rajongók feltehették volna kérdéseiket a főszereplőknek, de többek között azt is bejelentették volna, hogy mikor debütál a Netflixen. Ám végül a Marvel jobbnak látta, ha a Las Vegas-i ámokfutós eset után törli a panelt.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

[NYCC17] Hivatalos szinopszis és figurák érkeztek a Tűzgyűrű folytatásából

Next Article

Október 10-től jegyet válthatunk Az utolsó Jedikre!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!