Főoldal Sorozatok Henry Cavill jelenlétében egy klipet mutattak be a Vaják 3. évadából
Sorozatok

Henry Cavill jelenlétében egy klipet mutattak be a Vaják 3. évadából

Henry Cavill utoljára lesz látható a Vaják főszerepében, amit nyár közepén mutat be a Netflix.

37
Vaják 3. évad

Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra és Joey Batey Brazíliában állt színpadra a Netflix éves globális rajongói rendezvényén, a Tudumon. A streamingóriás ma reggel virradóra több bejelentést is tett, köztük érkezik a Tyler Rake: A kimenekítés 3. része, valamint Arnold Schwarzenegger is visszatér a Fuban következő évadában.

A Vaják szereplői bemutattak egy exkluzív klipet a sorozat közelgő harmadik évadából. A közel három perces videóban Ríviai Geralt (Cavill), Cirilla of Cintra (Allan) és Yennefer of Vengerber (Chalotra) egyesítik erőiket Jaskier (Batey) ellen. Erejüket közösen arra használják, hogy legyőzzék de Lettenhove vikomtot és harcosai csoportját.

A 3. évadhoz kiadott szinopszis szerint “miközben a kontinens uralkodói, mágusai és vadállatai versengenek a lány elfogásáért, Geralt rejtekhelyre viszi Cirit, és elhatározza, hogy megvédi az újonnan egyesült családját azoktól, akik fenyegetést jelentenek rájuk. A Ciri mágikus kiképzésével megbízott Yennefer elvezeti őket Aretuza védett erődjébe, ahol reméli, többet megtudhat a lány kiaknázatlan erejéről; ehelyett rájönnek, hogy a politikai korrupció, a sötét mágia és az árulás csataterére kerültek. Vissza kell vágniuk, mindent kockára kell tenniük – vagy azt kockáztatják, hogy örökre elveszítik egymást.”

Októberben Cavill bejelentette, hogy távozik a sorozatból, és Liam Hemsworth veszi át a szerepét a negyedik évadban. “Mint a legnagyobb irodalmi karakterek esetében, én is tisztelettel adom át a stafétát a Geralt megtestesítésével töltött időért, és lelkesedéssel várom, hogy Liam hogyan fogja megformálni ezt a lenyűgoző és árnyalt férfit. Liam, jó uram, ennek a karakternek olyan csodálatos mélysége van, élvezd, hogy belevetheted magad, és megnézheted, mit találsz.” – fogalmazott akkor Az acélember sztárja egy nyilatkozatban.

A leleplezésre nem sokkal azután került sor, hogy felröppent a hír, miszerint Superman szerepében Cavill visszatér a DC Comics filmes univerzumába. Két hónappal később azonban a színész elismerte, hogy mégsem tér vissza a szuperhős szerepében, mivel a DC új társfőnökei, James Gunn és Peter Safran egy fiatalabb Clark Kent történetét mesélik el helyette.

Cavill gyorsan váltott, és a Vertigo Entertainment és a GAW mellett az Amazon Studios főszereplője és executive producere lesz a Warhammer 40,000 – a népszerű sci-fi fantasy miniatűr háborús játék – sorozatadaptációjában.

“Henry jól ismert szeretete a Warhammer 40,000 iránt – és szenvedélye mint világépítő és történetmesélő – mindannyiunknak jó szolgálatot tesz majd az elkövetkező években” – mondta Andy Smillie, a GAW kreatív igazgatója. “Végre a Warhammer úgy kerül a képernyőre, ahogy a rajongók remélték, és ahogy megérdemlik. Izgalmas idők!”

A Vaják 3. évadának első öt epizódja június 29-én kerül fel a Netflixre, a többi epizód pedig július 27-én.

Vaják
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?

The Last of Us Part II
Sorozatok

A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?

Újabb pletykát olvashatunk Abby szereposztásáról, ezúttal korunk egyik legnagyobb színésznőjével hozták össze.

Ahsoka Marrok
BREAKINGSorozatok

Az Ahsoka 4. epizódja leleplezte Marrok személyazonosságát

Az Ahsoka 4. epizódja véget vetett a spekulációknak Marrok eredetéről.

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A SAG-AFTRA engedélyével folytatódik a The Walking Dead: Daryl Dixon forgatása

A The Walking Dead: Daryl Dixon bemutatójára ősszel kerül sor, de már...