Főoldal Filmek Chris Hemsworth bejelentette, hogy lesz Tyler Rake: A kimenekítés 3.
Filmek

Chris Hemsworth bejelentette, hogy lesz Tyler Rake: A kimenekítés 3.

Készül a folytatás, és természetesen Chris Hemsworth is visszatér.

600
Tyler Rake: A kimenekítés 2

A Tyler Rake: A kimenekítés 2. még csak most jött ki a Netflixen, de a streamingszolgáltató máris dolgozik a franchise harmadik filmjén. A hírt a sztár, Chris Hemsworth osztotta meg nyilvánossággal szombaton, a Netflix Tudum élő rajongói eseményén Brazíliában, amikor azt mondta: “Már a Tyler Rake: A kimenekítés 3. részéről beszélünk”, mire a háttérben felvillant egy logó is a folytatáshoz.

Az eredeti Tyler Rake: A kimenekítés című filmet 2020-ban mutatta be a streamingóriás, ami egyben Sam Hargrave, a Marvel Moziverzum filmjeiben dolgozó elismert kaszkadőrkoordinátor játékfilmes rendezői debütálását jelentette. A főszereplő mellett ő is visszatért rendezőként a pénteken bemutatott folytatásban.

Az első film Ande Parks Ciudad című képregénye alapján készült, amelyet Parks és a Russo testvérek adaptáltak. A folytatáson Joe Russo, a Bosszúállók: Végtelen háború és Bosszúállók: Végjáték társrendezője dolgozott, ő írta és produceri feladatot látott el, és várhatóan ő is ott lesz majd a tegnap bejelentett harmadik rész alkotói között.

A folytatás az első film izzasztó bangladesi táját a havas Grúziára cseréli. A legújabb részben Hemsworth által alakított Tyler Rake-et egy újabb halálos küldetéssel bízzák meg: meg kell mentenie egy kegyetlen grúz gengszter családját a börtönből. Könnyű feladatnak indul, ám ahogy ilyenkor lenni szokott, a dolgok gyorsan rosszra fordulnak, és elszabadul a pokol a börtönben, és az egyik leghosszabb és leglátványosabb akciójelenetet láthatjuk.

Hemsworth és Hargrave nem árult el további információkat a franchise harmadik részéről, beleértve azt is, hogy Russo visszatér-e a forgatókönyv megírására, de nyilvánvaló, hogy ez lehet az a franchise, ami központi helyet kap a Netflix eredeti filmes palettáján.

A franchise első filmjét 2020 áprilisában mutatták be, és akkoriban a Netflix történetének legnézettebb eredeti filmbemutatója volt, miután az első négy hétben 99 millió háztartásban volt látható Hemsworth kalandja. A július 4-ei hétvégén újra bekerült a Top 10-be, így a film 2020 negyedik legnézettebb streaming-filmje lett.

Tyler Rake: A kimenekítés 2
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmkritikák

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley kritika

Ártalmatlan lett a nagyszájú zsaru legújabb bevetése.

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmek

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley után jöhet az 5. rész?

Júliusban érkezik a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley.