x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Henry Cavill lesz a Warhammer 40K élőszereplős sorozat adaptációjának főszereplője

Egy nagymúltú videojáték főszerepét kaphatja Henry Cavill.

Henry Cavill lesz a Warhammer 40K élőszereplős sorozat adaptációjának főszereplője
  • Publisheddecember 16, 2022

Mindössze egy nappal azután, hogy a DC Studios társ-vezetője megerősítette, hogy Henry Cavill végleg szögre akasztja ikonikus vörös köpenyét – mivel egy fiatalabb Supermant keresnek -, Henry Cavill máris szerepet kapott egy készülő projektben. A hírek szerint a brit színész főszerepet fog játszani az Amazon Studios legújabb sorozatadaptációjában, a népszerű miniatűr háborús játék, a Warhammer 40,000 élőszereplős feldolgozásában.

Jeff Sneider először arról számolt be, hogy értesülései szerint az Amazon megszerezte (vagy közel állt hozzá) a népszerű miniatűr Warhammer 40 000 játék jogait, és a készülő feldolgozásban Cavill játszhatja a főszerepet benne. A hírt éjszaka a The Hollywood Reporter megerősítette. Noha a beszámolók alapján a projekt a fejlesztés nagyon korai szakaszában van, Cavill már tárgyalásokat folytat a sci-fi fantasy játék sorozatadaptációjának főszerepléséről és executive produceréről.

Cavillről tudni kell, hogy lelkes játékos hírében áll, az egyik kedvenc videojátéka például a The Witcher volt. Részben ez okozott problémát a Netflix élőszereplős feldolgozásában, mivel a producerek nem követték a videojáték eseményeit, s ez nem tetszett Cavillnek.

A szaksajtó felhívja a figyelmet arra, hogy az Amazon Studios még nem véglegesítette a tárgyalásokat az élőszereplős feldolgozásról, és amennyiben sikerült is megkötni az üzletet, valószínűleg nem ez lesz Cavill következő fellépése. Nagyon távolinak tűnik a projekt.

A THR szinopszisa szerint a Warhammer 40 000 évvel a jövőben játszódik, “ahol a dolgok sötét fordulatot vesznek. Az emberi civilizáció megállt a fejlődésben, és véget nem érő háborúban áll az idegenekkel és mágikus lényekkel, az istenek és démonok pedig egy teológiai osztályrendszerbe sorolva. Az emberek alkotják az Emberek Birodalmát, akik militaristák. A csontvázszerű androidok faját Necron néven ismerik; van egy Aeldari néven ismert elf faj, valamint az orkok; a Tyranidák csúnya idegenek; a T’au pedig egy kék bőrű idegen faj, amely némi reményt nyújthat.”

Idén mutatták jött volna ki a Warhammer 40,000: Darktide Xbox Series konzolokra, de a megjelenést elhalasztották 2023-ra. A Warhammer 40000 zord világában nem vár más, csak a háború. A Warhammer 40000: Darktide egy négyfős kooperatív lövöldözős játék a legendás univerzumban, amely játékosok millióit varázsolta el.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.