Főoldal Sorozatok A Netflix megrendelte a Fubar második évadát Arnold Schwarzenegger főszereplésével
Sorozatok

A Netflix megrendelte a Fubar második évadát Arnold Schwarzenegger főszereplésével

Arnold Schwarzenegger még visszatér a Fubar második évadában.

285
Fubar

A Netflix tavasszal mutatta be a sorozatot, és a pozitív fogadtatása után megrendelte az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Fubar című kémkaland-sorozatának második évadát. A hírt Schwarzenegger maga jelentette be szombaton a Tudum nevű eseményén, amit idén Brazíliában tartott a streamingóriás.

A Fubar főszerepében a 75 éves akciósztár, aki egyben a sorozat executive producere is, egy nyugdíj előtt álló CIA-ügynököt alakít, aki kénytelen még egy utolsó munkára visszamenni a terepre, és kénytelen összefogni elhidegült lányával, Emmával (Monica Barbaro), aki szintén ügynök. Ezt a családi traumát közösen kell feldolgozniuk egy akció közepette, jókora humorral megfűszerezve.

Az első évad befejezése nyitva hagyta a kiskaput a folytatás előtt, és mivel a sorozatot jól fogadták a kritikusok és a nézők is, senkit nem lepett meg, hogy a Netflix berendelte a második évadot, hogy pont kerüljön a CIA ügynökök küldetésére.

A főszerepben Schwarzenegger, és mások mellett Monica Barbaro, Milan Carter, Gabriel Luna, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Fabiana Udenio, Barbara Eve Harris, Aparna Brielle, Andy Buckley és Jay Baruchel látható a sorozatban.

Nick Santora a showrunner, Schwarzeneggerrel együtt executive producerként is tevékenykedik. Adam Higgs, Scott Sullivan, Holly Dale és Bill Bost szintén executive producerek a Skydance David Ellisonjával és Dana Goldberggel.

A sorozat mind a nyolc epizódja május 25-én debütált a Netflixen.

Fubar
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Berlin
Sorozatok

A Netflix megrendelte a Berlin második évadát

Nézettségi rekordokat döntött a Berlin, jön a folytatás belőle.

Terminátor: Sötét végzet
Sorozatok

Linda Hamilton nagy rajongója a sorozatnak, de nem fogja megnézni Stranger Things 5. évadát

Linda Hamilton kulcsszereplőt játszik a Stranger Things 5. évadában, de egy bizonyos...