Főoldal Sorozatok A Netflix megerősítette, hogy leváltják Henry Cavillt a Vaják 4. évadára
SorozatokBREAKING

A Netflix megerősítette, hogy leváltják Henry Cavillt a Vaják 4. évadára

A Netflix berendelte a Vaják 4. évadát, de Henry Cavill nélkül.

739
Vaják
Forrás: Netflix

A Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy jön a Vaják 4. évada, de már nem Henry Cavill lesz Ríviai Geralt, és az elmúlt napok történései alapján, talán sejtjük, mi áll a döntés hátterében. A színész Instagramon jelentette be, hogy szögre akasztja a medált, és átadja a kardját egy új Vajáknak, s a folytatásban Liam Hemsworth fogja majd életre kelteni a Fehér Farkast.

“Az utam Geralt of Rivia-ként tele volt szörnyekkel és kalandokkal egyaránt, és sajnos a 4. évadban leteszem a medálomat és a kardomat” – mondta Cavill egy nyilatkozatban. “Helyettem a fantasztikus Liam Hemsworth úr veszi át a Fehér Farkas köpenyét. Mint a legnagyobb irodalmi karakterek esetében, én is tisztelettel adom át a stafétát a Geralt megtestesítésével töltött időért, és lelkesedéssel várom, hogy Liam hogyan fogja megformálni ezt a lenyűgoző és legárnyaltabb férfit. Liam, jó uram, ennek a karakternek olyan csodálatos mélysége van, élvezd, hogy belevetheted magad, és megnézheted, mit találsz.”

Cavill tökéletes választásnak bizonyult Geralt szerepére, és a színész bevallása szerint imádta a videojátékot is. A sorozat sikeréhez nagyban hozzájárult Cavill játéka, s a streaming szolgáltató egyik legsikeresebb sorozata volt az elmúlt években. A Netflix bejelentésére nem sokkal azután került sor, hogy a hét elején Cavill megerősítette, a Black Adam vendégszerepe csak a kezdet volt, és valami nagy dolog előtt áll Superman karaktere. Valószínűleg fontos szerepet játszott a döntésében, és az időbeosztása miatt kellett lemondani erről a szerepről.

Hemsworth hasonlóan ajánlólevéllel érkezik, mint anno Cavill. Egy Emmy-jelölést szerzett a 2020-as Most Dangerous Game című sorozatért, de láttuk őt Az éhezők viadala című filmekben is. Akárcsak színésztársa, Hemsworth is nagy rajongó a The Witcher-szériának.

Vaják-rajongóként nagyon örülök a lehetőségnek, hogy eljátszhatom Ríviai Geraltot. Henry Cavill hihetetlenül jó Geralt volt, és megtiszteltetés számomra, hogy átadja nekem a gyeplőt, és lehetővé teszi, hogy megragadjam a Fehér Farkas pengéjét a kaland következő fejezetében. Henry, évek óta rajongok érted, és inspirált, amit ebbe a szeretett karakterbe belevittél. Lehet, hogy nagy fába vágom a fejszém, de igazán izgatottan várom, hogy belépjek a Vaják világába”.

Liam Hemsworth

A Vaják 3. évadát valamikor 2023 nyarán fogják bemutatni, és Andrzej Sapkowski ötkötetes The Witcher Saga-sorozatának második részét, A megvetés idejét dolgozza fel. A 2. évad lenyűgöző fináléját követően a legújabb rész Geralt és Ciri (Freya Allan) kapcsolatára fókuszál majd, miközben a lány felfedezi erejét. Yeneffer (Anya Chalotra) és Geralt a Thanedd-szigeten található Aretuza erődbe utazik a lánnyal, útjuk során pedig politikai konfliktusba keverednek.

liam hemsworth 2018
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...