Hamarosan érkezhet az újabb trailer a Wonder Woman-hez

Régóta pletykálják már, hogy a Warner Brow. következő filmjével együtt befuthat az új titokzatos előzetes a Wonder Woman csodanőhöz.

Régóta pletykálják már, hogy a Warner Brow. következő filmjével együtt befuthat az új titokzatos előzetes a Wonder Woman csodanőhöz.

Hamarosan bemutatják a mozikban J.K. Rowlings írónő új filmjét a Legendás állatok és megfigyelésüket, és ezzel együtt akár egy új előzetes is landolhat a Wonder Woman-hez, mind az online, mind a mozik falai között. A Wonder Woman bemutatójáig még nagyon sok van, hiszen csak júliusban lesz a premier, de az első előzetesről már az idei Comic-Con-on lerántották a leplet. A hírek szerint az csak egy teaser volt, egy rövidített változta annak az előzetesnek, amit most készülnek majd bemutatni. Korábban a Trailer Track elszólta magát erről, de a legfrissebb információk alapján sokkal korábban debütál a 2:24 perces előzetes a Wonder Woman DC Comics új filmjéhez.

Bár könnyen megeshet, hogy a Warner Bros. stúdió tartja magát ahhoz, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük bemutatója előtt ne mutassa be az új trailert. Az oldal rámutatott arra is, hogy akár a Doctor Strange bemutatójával is leleplezhetik a Csodanő új kisfilmjét. Ha erről van szó, akkor már a következő héten feltűnhet a stúdió egyik videómegosztó portálján a Wonder Woman teljes hosszúságú előzetese. Ha nem, akkor a következő hetekben garantáltan megérkezik, csak bírjuk ki türelemmel.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Jack Bauer nélkül lehet 24-et folytatni? Új előzetes a 24: Örökséghez

Next Article

Jön a Támadás a Fehér Ház ellen 3.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!