Wide Screen
Image default
Filmek

Hamarosan érkezhet az újabb trailer a Wonder Woman-hez

Régóta pletykálják már, hogy a Warner Brow. következő filmjével együtt befuthat az új titokzatos előzetes a Wonder Woman csodanőhöz.

Régóta pletykálják már, hogy a Warner Brow. következő filmjével együtt befuthat az új titokzatos előzetes a Wonder Woman csodanőhöz.

Hamarosan bemutatják a mozikban J.K. Rowlings írónő új filmjét a Legendás állatok és megfigyelésüket, és ezzel együtt akár egy új előzetes is landolhat a Wonder Woman-hez, mind az online, mind a mozik falai között. A Wonder Woman bemutatójáig még nagyon sok van, hiszen csak júliusban lesz a premier, de az első előzetesről már az idei Comic-Con-on lerántották a leplet. A hírek szerint az csak egy teaser volt, egy rövidített változta annak az előzetesnek, amit most készülnek majd bemutatni. Korábban a Trailer Track elszólta magát erről, de a legfrissebb információk alapján sokkal korábban debütál a 2:24 perces előzetes a Wonder Woman DC Comics új filmjéhez.

Bár könnyen megeshet, hogy a Warner Bros. stúdió tartja magát ahhoz, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük bemutatója előtt ne mutassa be az új trailert. Az oldal rámutatott arra is, hogy akár a Doctor Strange bemutatójával is leleplezhetik a Csodanő új kisfilmjét. Ha erről van szó, akkor már a következő héten feltűnhet a stúdió egyik videómegosztó portálján a Wonder Woman teljes hosszúságú előzetese. Ha nem, akkor a következő hetekben garantáltan megérkezik, csak bírjuk ki türelemmel.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Ha eltolják a Tenet bemutatóját, akkor a Wonder Woman 1984 legkorábban decemberben kerül mozikba

Kévés Bence Mihály

Egy stúdióbennfentes úgy gondolja, ha elhalasztják a Tenetet, akkor karácsonyig zárva maradnak a mozik

Kévés Bence Mihály

Warner Bros.: Bármi lesz is, a Wonder Woman 1984 és a Tenet kizárólag a mozikban kerül bemutatásra

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat