Jack Bauer nélkül lehet 24-et folytatni? Új előzetes a 24: Örökséghez

Hiába sikerült ütősre a legújabb előzetes, még mindig nehéz felfogni, hogy Jack Bauer nélkül zajlik egy új nap.

Hiába sikerült ütősre a legújabb előzetes, még mindig nehéz felfogni, hogy Jack Bauer nélkül zajlik egy új nap.

Év elején jelentette be a Fox, hogy visszatér az egyik közkedvelt sorozata, a 24, ám ezúttal már nem Jack Bauer (Kiefer Sutherland) lesz a széria főszereplője, hanem egy új keménylegény veszi fel a harcot a terroristákkal. A sorozat egy spin-off lesz, azt is mondhatnánk hogy egy próba jellegű kisebb sorozat, és ha kellő nagy érdeklődést mutatnak felé, akkor jöhet a 24 órás őrült kaland új arcokkal, új főszereplőkkel. – Korábban pletykálták már, hogy Chloe O’Brian-t (Mary Lynn Rajskub) alakító színésznő visszatér majd a 24: Legacy-ban, de ezt a stúdió hivatalosan nem erősítette meg.

Májusban futott be az első trailer az új évadhoz, ami már akkor igen ütősre sikerült, de az újról még jobbakat mondhatunk el. A szinopszis szerint egy ex-katonáról, Eric Carter-ről (Corey Hawkins) szól majd az új évad, aki nem sokkal azután, hogy hazatért Amerikába bajba keveredik, de megoldja az ügyet, és a CTU-nál köt ki, ahol korábban Jack Bauer is dolgozott terrorelhárítóként.

A 24: Legacy/Örökség első részét 2017. február 5-én mutatják majd be a Fox kábelcsatornán Jemmy Smits, Miranda Otto és Teddy Sears mellékszereplők társaságában.

Total
0
Shares
Previous Article

Véres, és felnőtt film lesz a Péntek 13 remake

Next Article

Hamarosan érkezhet az újabb trailer a Wonder Woman-hez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!