Főoldal Filmek Gwyneth Paltrow addig nyitott a visszatérésre, amíg azok csak kisebb szerepek a Marvel Moziverzumban
Filmek

Gwyneth Paltrow addig nyitott a visszatérésre, amíg azok csak kisebb szerepek a Marvel Moziverzumban

Kisebb szerepek ezután is jöhetnek.

462
Rescue

A Marvel Moziverzum egyik veterán szerepét tölti be Gwyneth Paltrow, aki szó szerint a kezdetek óta része az univerzumban. Először a 2008-as Vasember című filmben kapott szerepet, mint Tony Stark titkárnője, azóta pedig mondhatni állandó szereplője volt, azonban az első szereplése után fokozatosan kisebb és kisebb szerepeket vállalt csak.

De az utóbbi években inkább tudatlanságával hívta fel magára a figyelmet. Nem tudta azt, hogy Samuel L. Jackson szerepelt Marvel-filmben. De még azzal sem volt tisztában, hogy milyen filmekben szerepelt. Vagy sajtótájékoztatón Sebastian Stan-nek és Tom Holland-nek is bemutatkozott, mert nem emlékezett rájuk a forgatásról, pedig a Pókember: Hazatérés forgatásán találkoztak. Legutóbb a Bosszúállók: Végjátékban láttuk, amikor még az ikonikus Rescue páncélt is magára öltötte a Thanos ellen vívott csatában.

A történtek után jó kérdés, hogy Pepper Potts mikor tér vissza, hiszen Tony Stark feláldozta magát, és kislányuk is túl fiatal még, hogy apjához hasonlóan szuperhős váljék belőle. Ugyanakkor nem lenne meglepő, ha rövidesen újra feltűnne Rescue, miután Kevin Feige tavaly decemberben bejelentette az Ironheart és az Armor Wars Disney+ sorozatokat, melyek jó okot adhatnak a visszatérésre. És ott van Morgan Stark is, akivel szinte biztos, hogy találkozni fogunk a jövőben még, ami egy újabb ok Paltrow visszatérésére.

A People magazin is ezt szerette volna megtudni a színésznőtől, hogy mikor fog visszatérni:

Úgy gondolom, hogy ez egy kisebb rész lenne, amit akár egy, vagy két nap alatt is elkészíthetek, akkor természetesen nyitott lennék erre.

Gwyneth Paltrow

Nem vagyunk meglepve a választól, sejthető volt, hogy se filmben, se sorozatban nem fog vezető szerepet betölteni Miss Potts, de annál valószínűbb egy mellékszerep valamelyik készülő alkotásban.

Gwyneth Paltrow
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kraven, a vadász
Filmek

A Kraven, a vadász producere nagyon hihető magyarázatot adott arra, miért kellett decemberre tolni a premiert

Nehéz vitatkozni a Kraven, vadász producerével, hogy miért kellett nyárról télre áttenni...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

Tényleg Deadpool és Rozsomák mentheti meg a Marvel Moziverzum jó hírnevét?