Wide Screen
Image default
Filmek

Gwyneth Paltrow arra sem emlékszik, melyik Marvel-filmekben szerepelt

A múltkori kijelentése után már azon sem lepődtünk meg, hogy Gwyneth Paltrow nem emlékszik melyik filmekben játszotta Miss Pottsot.

A múltkori kijelentése után már azon sem lepődtünk meg, hogy Gwyneth Paltrow nem emlékszik melyik filmekben játszotta Miss Pottsot.

Gwyneth Paltrow az elmúlt időben főként a megnyilvánulásaival kerül címlapra. Nemcsak azt felejtette el, hogy szerepelt a Pókember: Idegenben filmben, valamint, hogy Samuel L. Jackson is szinte a kezdetek óta a Marvel Moziverzum része, arról már nem is beszélve, hogy Sebastian Stan mellett Tom Hollandnak is bemutatkozott sajtóparádékon, merthogy legújabb kijelentése után azt sem tudja, mikor és melyik Marvel-filmben kapott szerepet.

Az esetre még nyáron, Jon Favreau rendező új sorozatának, a Netflixen futó The Chef Showban derült fény, amikor a korábbi forgatásokról faggatták. Meglepődött, mikor a Pókember-filmről kérdezték, mert meggyőződése volt, hogy azt a jelenetet az egyik Bosszúállók-filmhez rögzítették.

Most az Elle készített interjút a színésznővel a The Politician című Netflix sorozat miatt. Miközben új sorozatáról faggatták, megjegyezte azt is, hogy nehéz fejben tartani a Marvel-filmeket, amin még az sem segít, hogy csak néhányat látott belőle.

Nem olvastam soha a dolgokat. Zavaró, mert annyira sok Marvel-film van, és őszintén szólva nem sokat láttam belőlük. Hülyeség, és sajnálom, de 47 éves anyuka vagyok.

Bármennyire is tűnik mentegetőzésnek, van ráció abban, amint Paltrow mondott. Egy 23 részes univerzumról beszélünk, ahol Miss Potts nem egy központi szereplő, kisebb kihagyásokkal láttuk filmvásznon, és sokszor még a főszereplők sem tudják, melyik részre forgatnak. Miss Potts először a 2008-ban a Vasember első részében tűnt fel Tony Stark titkárnőjeként, majd a két folytatásban, az első Bosszúállók-filmben, a Pókember: Hazatérésben, a Bosszúállók: Végtelen háborúban és a Bosszúállók: Végjátékban láttuk Gwyneth Paltrowot.

Gwyneth Paltrow

Még több a témában...

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat