x
Filmek

Gwyneth Paltrow arra sem emlékszik, melyik Marvel-filmekben szerepelt

A múltkori kijelentése után már azon sem lepődtünk meg, hogy Gwyneth Paltrow nem emlékszik melyik filmekben játszotta Miss Pottsot.

Gwyneth Paltrow arra sem emlékszik, melyik Marvel-filmekben szerepelt
  • Publishedoktóber 11, 2019

A múltkori kijelentése után már azon sem lepődtünk meg, hogy Gwyneth Paltrow nem emlékszik melyik filmekben játszotta Miss Pottsot.

Gwyneth Paltrow az elmúlt időben főként a megnyilvánulásaival kerül címlapra. Nemcsak azt felejtette el, hogy szerepelt a Pókember: Idegenben filmben, valamint, hogy Samuel L. Jackson is szinte a kezdetek óta a Marvel Moziverzum része, arról már nem is beszélve, hogy Sebastian Stan mellett Tom Hollandnak is bemutatkozott sajtóparádékon, merthogy legújabb kijelentése után azt sem tudja, mikor és melyik Marvel-filmben kapott szerepet.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Az esetre még nyáron, Jon Favreau rendező új sorozatának, a Netflixen futó The Chef Showban derült fény, amikor a korábbi forgatásokról faggatták. Meglepődött, mikor a Pókember-filmről kérdezték, mert meggyőződése volt, hogy azt a jelenetet az egyik Bosszúállók-filmhez rögzítették.

Most az Elle készített interjút a színésznővel a The Politician című Netflix sorozat miatt. Miközben új sorozatáról faggatták, megjegyezte azt is, hogy nehéz fejben tartani a Marvel-filmeket, amin még az sem segít, hogy csak néhányat látott belőle.

Nem olvastam soha a dolgokat. Zavaró, mert annyira sok Marvel-film van, és őszintén szólva nem sokat láttam belőlük. Hülyeség, és sajnálom, de 47 éves anyuka vagyok.

Bármennyire is tűnik mentegetőzésnek, van ráció abban, amint Paltrow mondott. Egy 23 részes univerzumról beszélünk, ahol Miss Potts nem egy központi szereplő, kisebb kihagyásokkal láttuk filmvásznon, és sokszor még a főszereplők sem tudják, melyik részre forgatnak. Miss Potts először a 2008-ban a Vasember első részében tűnt fel Tony Stark titkárnőjeként, majd a két folytatásban, az első Bosszúállók-filmben, a Pókember: Hazatérésben, a Bosszúállók: Végtelen háborúban és a Bosszúállók: Végjátékban láttuk Gwyneth Paltrowot.

Gwyneth Paltrow

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.