Wide Screen
Image default
Filmek

Gwyneth Paltrow nem tudta, hogy Samuel L. Jackson szerepelt Marvel-filmben

Pedig Pepper Potts és Nick Fury több közös alkotásban szerepelt, ehhez képest Gwyneth Paltrow erre sem emlékezett.

Gwyneth Paltrow újfent bizonyította, hogy mennyire rossz a memóriája. Most Kevin Feige a Marvel Studios elnöke árulta el, hogy a színésznő azt sem tudta, hogy Samuel L. Jackson is szerepet vállalt már a Marvel Moziverzumban, és mindezt úgy, hogy Paltrow Miss Potts karaktere és Nick Fury több közös filmben is szerepelt már, kezdve a Vasember 2. részétől.

Feige az Empire Magazine lapnak elárulta, hogy a Tony Stark temetését a tónál még 2017 októberében forgatták, miután közzétettek egy fényképet a Marvel Moziverzum 10. évforduló alkalmából:

Azért készítettük azt a képet, mert mindenki ott volt. És megdöbbentő volt, hogy a színészek közül mindenki ott volt, és ez azért volt nagyon ünnepélyes a filmben, mert mindannyian kiváló színészek. Őrület volt az a nap.

Marvel Studios

Ez azt jelenti, hogy Tony Stark temetését még a Bosszúállók: Végtelen háború, a Fekete Párduc és a Marvel Kapitány filmek előtt forgatták, így a színészek közül néhányan megdöbbentek azon, hogy addig nem látott színészek is csatlakoznak a Marvel Moziverzumhoz:

Tom Holland odajött hozzám, és azt kérdezte: „Az ott Michelle Pfeiffer? Mit folyik itt?” […] Gwyneth Paltrow azt kérdezte tőlem, hogy Sam Jackson miért volt ott, mire a többi színész azt felelte, hogy „Miről beszélsz? Ő Nick Fury! Szerepeltetek már együtt filmekben.” De ez valójában rendkívül különös volt.

Kevin Feige

Ahogy már írtuk, Paltrow nem először árulja el magát, hogy nincs teljesen tisztában a Marvel Moziverzummal, hiszen legutóbb azt nem tudta, hogy ő is szerepelt a Pókember: Hazatérés című filmben. De Bucky Barnest, a Tél Katonáját alakító Sebastian Stannek csak háromszor kellett bemutatkoznia, mert véleménye szerint a színésznő azt is elfelejtette, hogy többször is találkoztak már.

Pepper Potts

Még több a témában...

Kevin Feige Marvel elnököt kérdezték a Thor: Ragnarök filmről

Czanik Gergely

A San Diego-i Comic-Con után a Marvel Studios online is bemutatta az Infinity Saga előzetesét

Kévés Bence Mihály

Újabb bizonyíték a Bosszúállók 4. időutazására

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább