Nick Fury és Pepper Potts

Gwyneth Paltrow nem tudta, hogy Samuel L. Jackson szerepelt Marvel-filmben

Pedig Pepper Potts és Nick Fury több közös alkotásban szerepelt, ehhez képest Gwyneth Paltrow erre sem emlékezett.

Pedig Pepper Potts és Nick Fury több közös alkotásban szerepelt, ehhez képest Gwyneth Paltrow erre sem emlékezett.

Gwyneth Paltrow újfent bizonyította, hogy mennyire rossz a memóriája. Most Kevin Feige a Marvel Studios elnöke árulta el, hogy a színésznő azt sem tudta, hogy Samuel L. Jackson is szerepet vállalt már a Marvel Moziverzumban, és mindezt úgy, hogy Paltrow Miss Potts karaktere és Nick Fury több közös filmben is szerepelt már, kezdve a Vasember 2. részétől. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Feige az Empire Magazine lapnak elárulta, hogy a Tony Stark temetését a tónál még 2017 októberében forgatták, miután közzétettek egy fényképet a Marvel Moziverzum 10. évforduló alkalmából:

Azért készítettük azt a képet, mert mindenki ott volt. És megdöbbentő volt, hogy a színészek közül mindenki ott volt, és ez azért volt nagyon ünnepélyes a filmben, mert mindannyian kiváló színészek. Őrület volt az a nap.

Marvel Studios

Ez azt jelenti, hogy Tony Stark temetését még a Bosszúállók: Végtelen háború, a Fekete Párduc és a Marvel Kapitány filmek előtt forgatták, így a színészek közül néhányan megdöbbentek azon, hogy addig nem látott színészek is csatlakoznak a Marvel Moziverzumhoz: [penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Kevin Feige”]Tom Holland odajött hozzám, és azt kérdezte: „Az ott Michelle Pfeiffer? Mit folyik itt?” […] Gwyneth Paltrow azt kérdezte tőlem, hogy Sam Jackson miért volt ott, mire a többi színész azt felelte, hogy „Miről beszélsz? Ő Nick Fury! Szerepeltetek már együtt filmekben.” De ez valójában rendkívül különös volt.[/penci_blockquote]

Ahogy már írtuk, Paltrow nem először árulja el magát, hogy nincs teljesen tisztában a Marvel Moziverzummal, hiszen legutóbb azt nem tudta, hogy ő is szerepelt a Pókember: Hazatérés című filmben. De Bucky Barnest, a Tél Katonáját alakító Sebastian Stannek csak háromszor kellett bemutatkoznia, mert véleménye szerint a színésznő azt is elfelejtette, hogy többször is találkoztak már.

Pepper Potts

Total
2
Shares
Previous Article

Nem lesznek mikrotranzakciók a Volta indulásánál

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

Milyen hosszú lesz a Star Wars: Skywalker kora?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!