x
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

3000-szeresen szeretlek.

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban
  • Publishedmájus 26, 2020

Vasember kislányát alakító Lexi Rabe-től kérdezték, hogy Morgan Starkot látjuk-e még a Marvel Moziverzumban, miután mindenki szívébe belopta magát a Bosszúállók: Végjátékban. A Végjáték több szempontból is könnyfakasztó volt, hiszen szeretett hőseinktől elbúcsúztunk, Vasember feláldozta magát, ami azok után még szívfacsaróbb volt, hogy a filmben olyan szoros kötelék alakult ki Tony Stark és lánya között.

Lexi Rabe tökéletes választásnak bizonyult a szerepre, és valószínűleg a Marvel sem egyszeri szerepre gondolt, amikor beválasztották a szerepre, azonban a karakter jövője kérdőjeles. A képregényekben Riri Williams volt az, aki többször is belebújt a Vasember páncélban, azonban a film után a rajongók inkább Tony lányának adnák ezt a szerepet, s nagyon szeretnék látni a folytatásban.

A közösségi oldalon üzent a rajongóknak, mikor arra próbáltak választ kapni a fiatal színésznőtől, hogy visszatér-e majd a szerepben, mire Rabe keresztbe tett ujjakkal válaszolt, vagyis nagyon bízik benne, hogy kap még lehetőséget.

A karakter sorsa azért lehet olyan bonyolult, hiszen Gwyneth Paltrow kijelentette, Robert Downey Jr. után neki is elég volt a szuperhősökből, kiszáll Pepper Potts szerepéből, így viszont nehéz megmondani, hogy Morgan mikor térhet vissza legközelebb és milyen formában. Ezen még korai agyalni, hiszen a karakter túl fiatal, hogy ő legyen a következő Vasember, de valószínűleg a Marvel Studios róla sem fog megfeledkezni, s a jövőben látjuk még a karaktert.

Morgan Stark
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.