Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

3000-szeresen szeretlek.

Vasember kislányát alakító Lexi Rabe-től kérdezték, hogy Morgan Starkot látjuk-e még a Marvel Moziverzumban, miután mindenki szívébe belopta magát a Bosszúállók: Végjátékban. A Végjáték több szempontból is könnyfakasztó volt, hiszen szeretett hőseinktől elbúcsúztunk, Vasember feláldozta magát, ami azok után még szívfacsaróbb volt, hogy a filmben olyan szoros kötelék alakult ki Tony Stark és lánya között.

Lexi Rabe tökéletes választásnak bizonyult a szerepre, és valószínűleg a Marvel sem egyszeri szerepre gondolt, amikor beválasztották a szerepre, azonban a karakter jövője kérdőjeles. A képregényekben Riri Williams volt az, aki többször is belebújt a Vasember páncélban, azonban a film után a rajongók inkább Tony lányának adnák ezt a szerepet, s nagyon szeretnék látni a folytatásban.

A közösségi oldalon üzent a rajongóknak, mikor arra próbáltak választ kapni a fiatal színésznőtől, hogy visszatér-e majd a szerepben, mire Rabe keresztbe tett ujjakkal válaszolt, vagyis nagyon bízik benne, hogy kap még lehetőséget.

A karakter sorsa azért lehet olyan bonyolult, hiszen Gwyneth Paltrow kijelentette, Robert Downey Jr. után neki is elég volt a szuperhősökből, kiszáll Pepper Potts szerepéből, így viszont nehéz megmondani, hogy Morgan mikor térhet vissza legközelebb és milyen formában. Ezen még korai agyalni, hiszen a karakter túl fiatal, hogy ő legyen a következő Vasember, de valószínűleg a Marvel Studios róla sem fog megfeledkezni, s a jövőben látjuk még a karaktert.

Morgan Stark

Még több a témában...

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

7 percen át mozog és lenyűgözőn fest a Spider-Man: Miles Morales

Szarka Roland

Megerősítették, hogy 2020-ban képernyőre kerül a WandaVision, de nem kapott említést a The Falcon and the Winter Soldier

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat