Mordály

Groot és Mordály közös sorozatot kaphat a Disney+ platformon

A legfrissebb pletykák szerint újabb Marvel karakterek, ezúttal A galaxis őrzői két tagja kap közös sorozatot a Disney streamingszolgáltatáson 2019 végén.

A legfrissebb pletykák szerint újabb Marvel karakterek, ezúttal A galaxis őrzői két tagja kap közös sorozatot a Disney streamingszolgáltatáson 2019 végén.

A The Hashtag Show értesülései szerint mindenki kedvenc facsemetéje és mosómedvéje, Groot, illetve Mordály A galaxis őrzői franchise két közkedvelt karaktere közös sorozattal térhet vissza 2019 végén a Disney új platformján. Hivatalos forrásból ezt még nem erősítették meg, de tudva, hogy A galaxis őrzői vol. 3. rész elnapolták, nem érhet nagy meglepetés senkit sem, ha megerősítik a sorozatot, ugyanis sok rajongó őket tartja a legnagyobb hősöknek. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”random”]

Mordállyal és Groottal legutóbb a Bosszúállók: Végtelen háborúban találkoztunk, azonban Thanos csettintését még a legnagyobb hősök sem élték túl. Akik látták a filmet, az tudják, hogy drámai fordulatokkal fejezték be a Végtelen háborút, hiszen az Őrült Titán kiirtotta a fél univerzumot, köztük a Bosszúállókat. A sok drámai fordulat mellett a film egyik legmeghatóbb pillanata az volt, mikor Groot halála előtt még mondott valamit Mordálynak – később James Gunn rendező később elárulta, hogy mit mondott Groot -, de biztosak lehetünk benne, a két karakter közös kalandja ezzel nem ért véget.

A Marvel Studios korábban már megerősítette, hogy az új szolgáltatáson Bucky (Sebastian Stan) és Sólyom (Anthony Mackie) közös sorozattal fog bemutatkozni, valamint Loki (Tom Hiddleston) is saját sorozatot kap, bár az utóbbi neve mellett kezdetben pletykálták Skarlát boszorkányt is, azonban az ő szerepét nem árulták el a készítők. Persze ez még nem zárja ki, hogy Wanda is feltűnik majd a sorozatban, de ezt hivatalos nem kommentálták a stúdiótól. A terv a sorozatokkal az, hogy új szemszögből ismerjük meg a karaktereket, és olyan történeteket mutassanak a rajongóknak, amikre nem volt idő a filmvásznon, de fontos hangsúlyozni, hogy a sorozatok is a Marvel Moziverzum részét képezik.

Total
29
Shares
Previous Article

Sok új forgatási képet kaptunk a Joker eredettörténetből

Next Article
Harley Quinn

Margot Robbie felfedte a Birds of Prey teljes címét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!