Főoldal Sorozatok Giancarlo Esposito nagyon érdekes részletet osztott meg a The Mandalorian karakteréről
Sorozatok

Giancarlo Esposito nagyon érdekes részletet osztott meg a The Mandalorian karakteréről

Moff Gideon karakterének lesz egy különleges képessége is?

680
Moff Gideon
Forrás: Star Wars

Szinte biztosak lehetünk benne, hogy nem minden tulajdonságát ismertük meg a The Mandalorian gazemberének. Giancarlo Esposito karaktere, akit Moff Gideon-nak hívnak, Jon Favreau sorozatában egy feladattal bízta meg főhősünket. Egy gyereket kellett volna leszállítani, ám Din Djarin képtelen volt elszakadni a Bébi Yodától, ezért megszegte az alkut. Bár Moff Gideon nem kapott nagy szerepet az első évadban, a készítők egyértelműen úgy tervezik, hogy jóval nagyobb szerepet osztanak a folytatásban, hiszen az évadzáró epizódban a karakter megmutatta a híres sötét pengéjű mandalori fegyvert.

Néhány napja az Entertainment Tonight interjújában Esposito már elmondta, hogy a Marvel Studios lehet a következő nagy ugrás az életében, nagyon szeretné a Marvel Moziverzum berkein belül is kipróbálni magát. De hamarosan videojátékban is főellenséget játszik, ő lesz ugyanis a Far Cry 6 gonosza. Ennek kapcsán szólta el magát, hogy talán Moff Gideon is Erő-érzékeny az élőszereplős Star Wars-sorozatban.

Birtokolni ezt a kardot egyet jelent azzal, hogy használhattam, és el tudom végezni a piszkos munkáim, vagyis egy harcos vagyok. Része az is a karakteremnek, hogy veleszületett egy olyan lehetőségnek, hogy ő is, tudjátok, egyike a kiválasztottaknak, vagyis valószínűleg megvan neki is AZ a képesség, és ez számomra nagyon érdekes.

Giancarlo Esposito

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy a készítők milyen folytatással állnak elő, és milyen szerepet szánnak Moff Gideon-nak a második évadban. De nemcsak azért várjuk annyira a folytatást, hogy beigazolódjon az elmélet, hogy Esposito karaktere Erő-érzékeny, hanem mert Ahsoka Tano és több A klónok háborúja animációs sorozat karaktere is feltűnhet majd benne.

A The Mandalorian valamikor októberben tér vissza a Disney+ streamingszolgáltatóra.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Shawn Levy
Filmek

Shawn Levy Star Wars-filmjének forgatókönyvén Az Adam-projekt írója dolgozik

Shawn Levy korábbi munkatársa dolgozik az egyik új Star Wars-film forgatókönyvén.