Főoldal Filmek Giancarlo Esposito véleménye szerint karrierje következő lépcsőfoka egy Marvel Studios felkérés lehet
Filmek

Giancarlo Esposito véleménye szerint karrierje következő lépcsőfoka egy Marvel Studios felkérés lehet

Giancarlo Esposito még mindig várja azt a bizonyos Marvel szerepet.

204
Giancarlo Esposito

A Better Call Saul és a The Mandalorian sztárja, Giancarlo Esposito úgy gondolja, hogy karrierje szépen menetel előre, de elgondolása alapján csak akkor érezné teljesnek a színészi pályafutását, ha a Marvel Studios a jövőben megdobná egy szereppel, amiről azért már lehetett pletykákat olvasni az elmúlt években.

Nyilvánvalóan sokaknak nem kell bemutatni a színészt, de alighanem egyik nagy szerepére a The Mandalorian Disney+ sorozatban került sor. Esposito karakteréről nem sokat tudtunk meg a sorozatban, bár szoros szálak fűzik a Birodalomhoz, de a legnagyobb meglepetést kétségtelen, hogy a befejező rész hozta, melyben megmutatta a fekete pengéjű mandalóri fegyvert. Kíváncsian várjuk a második évadot, hogy milyen nagy szerepet szánnak a karakternek.

A tavalyi évben pedig arról is pletykáltak, hogy hamarosan a Marvel Moziverzum berkein belül is feltűnik a színész, de a Marvel Studios máig nem jelentett be semmilyen szerepet. Norman Osborn neve volt az egyik, amit bedobtak a kalapba. Most azonban ismét előkerült a Marvel Studios neve, amikor az Entertainment Tonight készített interjút a Far Cry 6 gazembere miatt.

Nos, voltak pletykák, melyek arról szóltak, hogy a Marvellel dolgozom, ezekkel a srácokkal akarok dolgozni. Folyton ott kötöttem ki, de nem én kreáltam ezeket a pletykákat. Évekkel ezelőtt együtt dolgoztam Louis D’Esposito-val, aki az egyik srác volt a Marvelnél. Ő csinálta a Gengszterek klubját, amiben én is szerepeltem. Amit csinált, fantasztikus, és szeretnék valami hasonlóan emlékezetest csinálni velük. Azt hiszem, hogy valószínűleg a Marvel világ lehet a következő lépés számomra.

Giancarlo Esposito

A színész tehetségénél fogva nagyon sok szerepben kipróbálhatná magát, de látva az utóbbi szerepeit, közelebb állnak hozzá a gazemberek, ugyanakkor nagyon szórakoztató lenne egy teljesen új szerepben feltüntetni. A Star Wars univerzum már összejött neki, és nem lepődnénk meg, ha a következő években a Marvel Studios is megkeresné.

Moff Gideon
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.