x
Filmek

Giancarlo Esposito véleménye szerint karrierje következő lépcsőfoka egy Marvel Studios felkérés lehet

Giancarlo Esposito még mindig várja azt a bizonyos Marvel szerepet.

Giancarlo Esposito véleménye szerint karrierje következő lépcsőfoka egy Marvel Studios felkérés lehet
  • Publishedjúlius 13, 2020

A Better Call Saul és a The Mandalorian sztárja, Giancarlo Esposito úgy gondolja, hogy karrierje szépen menetel előre, de elgondolása alapján csak akkor érezné teljesnek a színészi pályafutását, ha a Marvel Studios a jövőben megdobná egy szereppel, amiről azért már lehetett pletykákat olvasni az elmúlt években.

Nyilvánvalóan sokaknak nem kell bemutatni a színészt, de alighanem egyik nagy szerepére a The Mandalorian Disney+ sorozatban került sor. Esposito karakteréről nem sokat tudtunk meg a sorozatban, bár szoros szálak fűzik a Birodalomhoz, de a legnagyobb meglepetést kétségtelen, hogy a befejező rész hozta, melyben megmutatta a fekete pengéjű mandalóri fegyvert. Kíváncsian várjuk a második évadot, hogy milyen nagy szerepet szánnak a karakternek.

A tavalyi évben pedig arról is pletykáltak, hogy hamarosan a Marvel Moziverzum berkein belül is feltűnik a színész, de a Marvel Studios máig nem jelentett be semmilyen szerepet. Norman Osborn neve volt az egyik, amit bedobtak a kalapba. Most azonban ismét előkerült a Marvel Studios neve, amikor az Entertainment Tonight készített interjút a Far Cry 6 gazembere miatt.

Nos, voltak pletykák, melyek arról szóltak, hogy a Marvellel dolgozom, ezekkel a srácokkal akarok dolgozni. Folyton ott kötöttem ki, de nem én kreáltam ezeket a pletykákat. Évekkel ezelőtt együtt dolgoztam Louis D’Esposito-val, aki az egyik srác volt a Marvelnél. Ő csinálta a Gengszterek klubját, amiben én is szerepeltem. Amit csinált, fantasztikus, és szeretnék valami hasonlóan emlékezetest csinálni velük. Azt hiszem, hogy valószínűleg a Marvel világ lehet a következő lépés számomra.

Giancarlo Esposito

A színész tehetségénél fogva nagyon sok szerepben kipróbálhatná magát, de látva az utóbbi szerepeit, közelebb állnak hozzá a gazemberek, ugyanakkor nagyon szórakoztató lenne egy teljesen új szerepben feltüntetni. A Star Wars univerzum már összejött neki, és nem lepődnénk meg, ha a következő években a Marvel Studios is megkeresné.

Moff Gideon
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.