x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Futás! Új Alien: Covenant TV Spotot mutattak be

Az éjjel megkérdezett az Alien: Covenant legújabb tévés reklámja, melyben David indítékát is láthatjuk, amiért...

  • Publishedáprilis 24, 2017

Az éjjel megkérdezett az Alien: Covenant legújabb tévés reklámja, melyben David indítékát is láthatjuk, amiért…

A Prometheus-film sajnos több kérdést tett fel, mint amit megválaszolt, pedig eredetileg pont az lett volna a célja, hogy megválaszolja a Xenomorphok keletkezését, ehhez képest újabb és újabb kérdések születtek. Úgy látszik, hogy Scott most ezt próbálja meg javítani, amit az is mutat, hogy viszont láthatjuk a legénység egy tagját, Davidet (Michael Fassbender).

A 20th Centruy Fox új nemzetközi TV Spotjában új jelenetek között nézhetjük meg, David miként pusztítja el a Tervezőket – katt a lap tetején található videóra.

A jelenetben jól látható, hogy David azokat a fekete tárgyakat, bombákat dobja a Tervezőkre, melyeket már a Prometheusban is láttunk, és amellyel a Tervezők épp a Földet készültek elpusztítani. Most viszont a kissé megőrült android hibás működés következményeként épp az alkotóit pusztítja el. David tetteinek ára lesz, de hogy mikor történik a filmben, esetleg csak flachback formájában láthatjuk majd azt a pusztítást, jövő hónapban kiderül.

Az Alien: Covenant hazai bemutatója 2018. május 18-án lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.