x
Close


Közelgő események

Filmek

A Marvel spoiler miatt nem árulja el a Bosszúállók 4 címét

Ugyan megvan a Bosszúállók 4 filmcíme, de azt spoiler miatt egyelőre a Marvel Studios nem jelenti be.

A Marvel spoiler miatt nem árulja el a Bosszúállók 4 címét
  • Publishedáprilis 24, 2017

Ugyan megvan a Bosszúállók 4 filmcíme, de azt spoiler miatt egyelőre a Marvel Studios nem jelenti be.

2012 óta várunk már a Marvel Filmes Univerzumában Thanosra, és egy igazi erős főellenségre, akivel a Bosszúállók csapatának meggyűlik a baja. Joss Whedon által elindított Bosszúállók-szériában már jelezték, hogy a Mad Titan esetleg majd felbukkanhat, de erre közel egy évtizedet kellett várni, és csak 2018-ban láthatjuk először igazán Thanost a vásznon.

Eredetileg a Bosszúállók: Végtelen háború 1. fejezet és Végtelen háború 2. fejezet címen érkeztek volna a következő részek, ám ezt tavaly Russo testvérek megváltoztatták, s bejelentették, hogy a negyedikre már nem folytatásként kell tekinteni, hanem önálló filmek lesznek. Sokan gondolták emiatt, hogy esetleg a történet is változott, de ezt cáfolták, most viszont elárulták, hogy pusztán csak azért nem leplezték le a Bosszúállók 4 címét, mert abban erős utalást találhatunk.

A galaxis őrzői vol. 2. kapcsán a Cinemablend ült le Kevin Feige elnökkel a Marveltől, így lehetőségük volt megkérdezni, hogy spoiler miatt titkolják-e a filmcímet. Feige a következő válaszolta:

Természetesen, igen.

Ez felettébb érdekes lépés most a Marvel részéről, ugyanis korábban hajlamosak voltak jó előre bejelenteni a filmek címeit, most viszont mi ez a nagy titkolózás? Kíváncsian várjuk, hogy mikor jelentik majd be a címet, talán majd csak a Végtelen háború bemutatója után?

A névváltoztatás mögött az is állhat, hogy a negyedik részben is komoly feladatot szánnak Thanosnak, noha ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a Marvel. Valószínűleg a válasz igen lesz, tehát a Bosszúállók 4-ben is visszatér a Titán:

Két különálló filmről beszélünk. Ez minden, amit mondhatok.

– fűzte hozzá Kevin Feige az interjú végén.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. május 3-án érkezik a magyar mozikba.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.