Az Igazság Ligája Batman

Fogadjátok egy marék sóval, de állítólag az HBO Max érdekében áll, hogy Batman maradjon Ben Affleck

A rajongói nyomásra meggyőzik Ben Afflecket?

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

A cikk elején rögtön szeretnénk leszögezni, hogy erősen megkérdőjelezhető a hír forrása, ugyanakkor érdekesnek találtuk a pletykát, hogy megosszuk veletek. Mint azt tavasz óta mindenki tudja, hogy az HBO Max streamingszolgáltató ad majd otthon Az Igazság Ligája rendezői változatának. Ha hihetünk a mostani pletykának, akkor a szolgáltató szeretne igényt tartani Ben Affleck későbbi munkájára, vagyis szeretnék megtartani Batman szerepében.

Maga az ötlet nem annyira légből kapott, hiszen nyáron megerősítették, hogy Michael Keaton után Ben Affleck is visszatér a The Flash-filmben. Erre Andy Muschietti rendező szerint azért volt szükség, mert Ezra Miller karaktere a mentort látta Affleck denevéremberében. A GWW értesülései szerint az HBO Max vezetői szeretnének Affleckkel dolgozni. Állítólag Zack Snyder rendezői változat sikerén múlik Affleck későbbi szerepe, mert amennyiben sikert könyvel el a Snyder Cut, akkor a döntés a színész kezében van, szeretne-e továbbra is Batman lenni.

Nehéz megmondani, hogy mennyi valóságalapja van a pletykának, mert több okot is fel tudnánk hozni ellene. Úgy tudni, hogy már a The Flash kapcsán is győzködni kellett a színészt, hogy igent mondjon a szerepre. Többen úgy gondolják, hogy ezzel végleg elköszön a szerepétől. Egy másik érv ellene, hogy ezzel az HBO Max több Batman-sorozatnak is otthont adna, amivel teljesen összezavarnák a rajongókat. Mint ismeretes, a csatorna berendelt egy The Batman spin-off sorozatot Gotham City rendőreiről, noha éppen a The Flash bizonyítja, hogy Matt Reeves története mellett, egy alternatív univerzumban kivitelezhető lenne a gondolat. Meglátjuk!

A pletyka hitelessége megkérdőjelezhető, de érdekes eljátszani a gondolattal, mi lenne, ha mégis valóra váltanák és Ben Affleck elfogadná a szerepet. Batman alakítása után Affleck nagyon sok rajongóra talált. Sokan kifakadtak, amikor a The Batman előkészületébe beletörött a bicskája, s távozott a Sötét lovag címétől. Ha a rajongókat kérdezik, ők biztos azonnal igent mondanának egy ilyen sorozatra.

Az Igazság Ligája Batman
Total
14
Shares
Previous Article

Ilyen egy gengszter élete a felújított Mafiában

Next Article

TESZT: WRC 9 FIA World Rally Championship

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!