Főoldal Sorozatok [DC FanDome] A Year One képregény alapján készül az HBO Max sorozat, amíg a The Batman a Year Two-t dolgozza fel
Sorozatok

[DC FanDome] A Year One képregény alapján készül az HBO Max sorozat, amíg a The Batman a Year Two-t dolgozza fel

Matt Reeves tisztázta a legfontosabb kérdéseket.

692
The Batman
Forrás: Warner Bros.

A DC FanDome hajnalban a The Batman panellel ért véget, ahol Matt Reeves egy elbűvölő előzetessel zárta a nagyszabású virtuális showt. Bár nem kellett megvárni a hajnali fél hármat, hiszen Walter Hamada már kora este megerősítette, hogy Robert Pattinson önálló alkotása a Year Two képregény alapján készül, ám a rendező egy másik fontos kérdést is megerősített.

A Warner Bros. még tavasszal jelentette be a cím nélküli spin-off sorozatot Gotham City igazi hőseiről az HBO Max streamingszolgáltatóra, a rendőrökről, akik nap mint nap életüket kockáztatják a bűnnel teli város utcáin. A rendező először azt tisztázta, hogy a sorozat valóban a Gotham City rendőrkapitányságon dolgozó rendőrökről szól, illetve, hogy a Year One képregény alapján készül a show.

Nem derült ki, hogy a sorozatban Batman is szerepelni fog, ám hozzáfűzte, hogy a sorozat főszereplője egy zsaru lesz, aki harcol a korrupció ellen a kapitányságon. Nem valószínű, hogy Pattinson feltűnik majd benne, inkább csak rengeteg utalást látunk a Sötét lovagra.

A korrupt zsaruk szemszögéből kezdjük megismerni a történetet. A Gotham PD sorozat a Gotham-i Rendőrkapitányság korrupcióját mutatja be… és ez a Batman Year One képregényig nyúlik vissza… szóval ezeket a karaktereket egy olyan perspektívából fogjuk látni, amit eddig még soha nem láttunk.

Matt Reeves

Reeves később megjegyezte, hogy bár Batman két éve védelmezi Gothamat, a Sötét lovag még nem vált a város remény szimbólumává. Veszélyesnek és mítoszként tekintenek rá az emberek, ez pedig még izgalmasabbá teszi majd a karakter háttértörténetét. Az előzetesben feltűnt Jeffrey Wright játékában az új Gordon rendőrfőnök is, aki minden bizonnyal még nem lépett szövetségre Batmannel.

A The Batman bemutatóját 2021. október 1-jére csúsztatta a stúdió.

maxresdefault 1
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események