x
Close


Közelgő események

Filmek

Februártól forog a Creed 2.

Egyelőre hivatalosan rendezője még nincs, de konkrét forgatási időpontja már van a Creed folytatásának.

Februártól forog a Creed 2.
  • Publishedoktóber 10, 2017

Egyelőre hivatalosan rendezője még nincs, de konkrét forgatási időpontja már van a Creed folytatásának.

Rocky és Adonis végre visszatérnek és ezúttal velük tart az orosz óriás, Ivan Drago is. Hosszas hallgatás és a projekt csúsztatása után végre jó híreket kaptunk a Creed várva-várt folytatásának háza tájáról, ugyanis a film 2018 februárjától hivatalosan is forog. A rendező személye egyelőre még nem hivatalos, de Ryan Coogler akkortájt fejezi be a Fekete Párduc munkálatait, így várhatóan ő viszi majd a második részt is.

A filmet a My Entertainment World forrásai alapján február 5.-én kezdik forgatni Philadelphia-ban. Sok konkrétumot még nem tudunk a filmről, ennek a rövid történetfoszlánynak a kivételével: „Adonis Creed megpróbál bosszút állni, amikor szemtől-szembe kerül az emberrel, aki megölte apját”. Ivan Drago karaktere így újra visszatér a „Rocky franchise-ba”, amiben a 4. epizód óta nem tette tiszteletét.

Ez talán nem akkora meglepetés, hiszen Sylvester Stallone korábban egy Instagram bejegyzésben már utalt rá, hogy Dolph Lungren visszatér ikonikus szerepébe, bár a stúdió hivatalosan még nem erősítette meg ezt. A forgatókönyvet újra Stallone jegyzi és várhatóan a produkció egyéb vonatkozásában is szerepet fog vállalni. A rövid szinopszis alapján úgy tűnik, hogy B. Jordan karaktere Dragoval fog megküzdeni, de ezt mi nem tartjuk valószínűnek, azt azonban már sokkal inkább tartjuk reálisnak, hogy a posztszovjet bajnok fiával fog majd összecsapni. Ami Stallone ígérete alapján viszont biztosra vehető az az, hogy a nép bajnoka ha mást nem is, de legalább egy ütést fog váltani Dragoval.

A Rocky IV. sokak szerint a franchise legjobban sikerült epizódja (természetesen az első részt leszámítva), így a két történet összekapcsolása várhatóan jót fog tenni a kritikailag szintén jó fogadtatásban részesült Creed folytatásának is. A film 2015-ben került bemutatásra és a 35 millió dolláros gyártási költségéből világszerte 173,5-öt hozott vissza, nem mellesleg pedig egy Oscar jelölést is hozott Stallone számára.

Ti mit vártok a folytatástól?

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.