Comic-Con

Ezek lesznek az 50. San Diego-i Comic-Con legfontosabb paneljei

Miután hivatalossá vált az 50. San Diego-i Comic-Con teljes programterve, igyekeztünk kigyűjteni a legfontosabb eseményeket a képregénytalálkozóról, hogy ne maradjatok le semmiről.

Miután hivatalossá vált az 50. San Diego-i Comic-Con teljes programterve, igyekeztünk kigyűjteni a legfontosabb eseményeket a képregénytalálkozóról, hogy ne maradjatok le semmiről.

Szerdán este kezdetét veszi az 50. San Diego-i Comic-Con, amin elsősorban a Marvel Studios paneljére kíváncsiak legtöbben, ugyanis a stúdió itt fogja prezentálni a Marvel Moziverzum 4. fázisát, hogy mely filmeket mutatják be a jövőben, de más blockbusterek miatt is izgatottak lehetünk. A Warner Bros. után a Sony Pictures és a Universal Pictures is lemondták a részvételt, ám rajtuk kívül jelen lesz a Paramount Pictures stúdiótól Tim Miller rendező, aki teljes szereplőgárdával elhozza a Terminátor: Sötét végzet folytatást, de nagy valószínűséggel az elnyújtott programra még Tom Cruise és a Top Gun: Maverick is befér majd – ezt hivatalosan nem erősítették meg, de több forrás is ezt állítja.

Marvel Studios

Marvel

Miután a Marvel Studios kihagyta a tavalyi Comic-Cont, idén visszatérnek a Hall H előadóterembe, hogy Kevin Feige és csapata a várakozások után végre lerántsák a leplet a 4. fázis filmjeiről. Ezek egyike a nálunk is forgatott Fekete Özvegy-szólófilm lesz, és egyre valószínűbb, hogy egy előzetest, vagy legalábbis egy forgatási videót is kapnak a rajongók Scarlett Johansson nevével fémjelzett alkotásból.

A panel másik nagy attrakciója a The Eternals lesz, aminek szereplőgárdája még szintén nem ismert. Több pletyka, valamint Kevin Feige is elárulta a napokban, hogy minden áron szeretnék megszerezni maguknak Keanu Reeves-t, így a színész az E3-on tett látogatása után a Comic-Conon is ellophatja a showt. Ezeken kívül a Doctor Strange 2. a Fekete Párduc 2. a Shang-Chi, a Marvel Kapitány 2. és A galaxis őrzői vol. 3. kaphat figyelmet még, de igazi meglepetés lenne, ha a 20th Century Fox tulajdonában lévő X-Men karakterek egyesítéséről is mesélnének. Esetleg éppen tegnap megerősített a Thor negyedik részről, netalántán a Hangya 3. részéről.

A filmek mellett továbbá várunk sorozatbejelentéseket is, első sorban a WandaVison munkálataira vagyunk kíváncsiak, de szeretnénk többet megtudni a Loki-minisorozatról, de Sólyom és a Bucky közös kalandjáról is szívesen hallgatnánk előadást.

A Marvel Studios panel magyar idő szerint július 21-én 2:15 perctől tartja az előadást.

Terminátor: Sötét végzet

Terminátor

Rögtön az első napon, csütörtök reggel a Terminátor indítja az idei Comic-Cont Tim Miller rendező, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, valamint Gabriel Luna társaságában. Pontosan nem ismert, hogy miről tartanak majd előadást, de hírek szerint itt mutatják be a következő előzetest.

A stúdió egy órát foglalt le, így többen is arra gondolnak, hogy rövid prezentációt tartanak majd a Top Gun: Maverick-ből is, hiszen a filmet javarészt San Diegoban forgatták.

A Paramount Pictures panel idő szerint július 18-án 20 órától tartják.

Trónok harca

Trónok harca

Ugyan az HBO befejezte a nagysikerű Trónok harca sorozatát, a stáb visszatér a közönség elé, hogy kibeszéljék a franchise legvitatottabb nyolcadik évadának legfőbb mozzanatait. A panel során találkozhatunk David Benioff és D.B. Weiss producerekkel, valamint több hírességgel is, köztük Jacob Anderson (Grey Worm), John Bradley (Samwell Tarly), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Liam Cunningham (Davos Seaworth), Nathalie Emmanuel (Missandei of Naath, Iain Glen as Ser Jorah Mormont, Conleth Hill as Varys, Maisie Williams (Arya Stark) és Isaac Hempstead Wright (Bran Stark).

A Trónok harca panel magyar idő szerint július 20-án 2:30 órakor tartják.

Westworld III

Az HBO a Trónok harca mellett egy másik sorozattal is készül, itt fog debütálni a Westworld című sorozat harmadik évada, amihez korábban már kaptunk egy előzetest. A sorozat bemutatójáig még várnunk kell, hiszen csak 2020-ban tűzik képernyőre az első részt, de talán többet megtudunk az új évadról a Hall H teremben. Résztvevők, akik válaszolnak majd a rajongók kérdéseire: Jonathan Nolan és Lisa Joy rendező, valamint a szereplők közül Ed Harris, Thandie Newton, Aaron Paul, Tessa Thompson, Evan Rachel Wood és Jeffrey Wright.

A Westworld III panel magyar idő szerint július 20-án 22:15 perckor kezdődik.

The Witcher

Lassan két hete már annak, hogy a Netflix bemutatta a saját gyártású Stranger Things című sorozat harmadik évadát, de a világ legnagyobb streamingszolgáltatója egy másik sorozatával érkezik San Diegoba. A világsikerű novella és videojáték adaptációja a The Witcher is ott lesz a Comic-Conon, és nagyon bízunk benne, hogy előzetest is hoznak, hiszen Henry Cavill már erre vette az irányt.

Aki ne ismerné a játékot vagy a könyveket, a főszerepben az úgynevezett Witcherök állnak, akik szörnyekre vadásznak és így fejlesztik tovább emberfeletti képességüket. Főszerepben egy Ríviai Geralt nevű hős áll, egy magányos Witcher, aki azért küzd, hogy megtalálja helyét egy olyan világban, ahol gyakran az emberek még gonoszabbnak bizonyulnak, mint a vadállatok.

A The Witcher panel magyar idő szerint július 19-én 23:15 perckor kezdődik.

His Dark Materials

Az HBO csatorna a Westword és a Trónok harca sorozatokon kívül egy harmadik nagyszabású előadással is készül a rajongóknak, ugyanis Dafne Keen, James McAvoy, Lin-Manuel Miranda, valamint Ruth Wilson társaságában itt fogják prezentálni a His Dark Materials című sorozatot.

Philip Pullman a világsikerű regénytrilógiából készít sorozatot az HBO-nak, ami már önmagában is rendkívül érdekesnek ígérkezik, és ha ehhez hozzávesszük, hogy napjaink legnagyobb sztárjaival készül, minden pénzt megér.

A His Dark Materials panel magyar idő szerint péntek 1:45 perckor kezdődik.

A S.H.I.E.L.D. ügynökei

A Marvel ügynökei is visszatérnek San Diegóba, ugyanis csütörtök délután hozzák a hatodik évad utolsó epizódját, valamint talán részleteket tudunk meg a jövő évben érkező hetedik és esetleg az azt követő nyolcadik évadról is.

A S.H.I.E.L.D. ügynökei panel magyar idő szerint pénteken július 19-én 0:30 perckor kezdődik.

Snowpiercer

Hosszú idő után végre hallhatunk valamint a már bejelentett sorozatról, melyben Jennifer Connelly és Daveed Diggs játsszák a két főszereplőt.

A Snowspiercer panel magyar idő szerint július 21-én 0 órakor kezdik az előadás

A CW és a DC tévésorozatok

Bár a Warner Bros. stúdió kihagyja az idei Comic-Cont, ettől függetlenül a DC képregényvilág sorozatai még jelen lesznek. A CW csatorna egyenesen öt sorozatát hozza el a hatból, mivel jelenleg is zajlanak a következő évadok forgatásai, remélhetőleg nem pusztán előzeteseket, hanem érdekes fejleményeket is megtudunk majd az új részekről.

A sorozatok paneljei a következő időpontokban lesz:

 • A Nancy Drew panel magyar idő szerint július 18-án 23 órakor kezdik.
 • A Legacies panel magyar idő szerint július 20-án 0:15 perckor kezdik.
 • A Batwoman panel magyar idő szerint július 20-án 19:30 perckor kezdik.
 • A zöld íjász panel magyar idő szerint július 21-én 0:30 perckor kezdik.
 • A Supergirl panel magyar idő szerint július 21-én 1:45 perckor kezdik.
 • A Black Lightning panel magyar idő szerint július 21-én 2 órától kezdik.
 • A The Flash panel magyar idő szerint július 21-én 2:45 perckor kezdik.
 • A Supernatural panel magyar idő szerint július 21-én 19:30 perckor kezdik.
 • A Riverdale panel magyar idő szerint július 21-én 20:45 perckor kezdik.

A Fox TV és az FX Networks

A 20th Century Fox is kihagyja az idei Comic-Cont, azért a stúdió birtokában lévő tévécsatorna közkedvelt sorozatai ott lesznek San Diegoban. A The Walt Disney tulajdonába került csatorna olyan programokkal várja a rajongókat, mint a Simpsons család, a Family Guy, az American Dad! és a The Orville.

A sorozatok paneljei a következő időpontokban lesz:

 • Az Archer panel magyar idő szerint július 20-án 2 órakor kezdődik.
 • A Simpsons család panel magyar idő szerint július 20-án 21 órakor kezdődik.
 • Az American Dad! panel magyar idő szerint július 20-án 22 órakor kezdődik.
 • A Family Guy panel magyar idő szerint július 20-án 22:40 perckor kezdődik.

Az AMC csatorna sorozatai

AMC kábelcsatorna elhozza a két műsoron lévő zombis sorozatát is, a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead sorozatát, amikből várhatóan előzetest is látunk a következő évadokból, részekből. Valamint a már bejelentett harmadik spin-offról is megosztanak egyet s mást a rajongókkal, aminek főszereplői ezúttal a gyerekek lesznek.

A sorozatok paneljei a következő időpontokban lesz:

 • A Fear the Walking Dead magyar idő szerint július 19-én 21 órakor kezdődik.
 • A The Walking Dead magyar idő szerint július 19-én 22 órakor kezdődik.
 • A Preacher magyar idő szerint július 20-én 4 órakor kezdődik.

A DC univerzum sorozatai

Miközben a szombat masszívan a Marvel Studios-é lehet délután, a DC univerzum is berendezkedett a délutánra, hiszen közel két órás showval várják a rajongókat. A DC olyan sorozatokat hoz el San Diegoba, mint a Titans és a Doom Patrol második évadát, Harley Quinn és a Justice: Outsiders.

A DC univerzum sorozatainak panelje magyar idő szerint július 21-én 4 órakor kezdődik.

Marvel Games

Marvel's Avengers

Az idei E3-on végre bemutatták már a Marvel’s Avengers című videojátékot, azonban jelek szerint az idei Comic-Conon további játékokat is bejelenthetnek, ahol a Bosszúállók mellett ott lesz még a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, a Marvel’s Iron Man VR, de bennfentes értesülések szerint itt jelenthetik be a Spider-Man második részét is.

A Marvel Games panel magyar idő szerint július 18-én 22:30 perckor kezdődik.

Beszélgetés a Bosszúállók: Végjáték íróival

Bosszúállók: Végjáték

Pénteken a Bosszúállók: Végjáték írópárosa, Christopher Markus és Stephen McFeely is jelen lesz a Comic-Conon, ahol igyekeznek megválaszolni minden kérdést a filmmel kapcsolatban.

Christopher Markus és Stephen McFeely panelje magyar idő szerint július 19-én 19 órakor kezdődik.

Beszélgetés a Russo testvérekkel

A Bosszúállók íróit rögtön a Russo testvérek, Anthoy és Joe Russo váltja a Comic-Conon, ám a pletykák szerint nem egyedül érkeznek majd a panelre, hanem elhozzák magukkal a hat eredeti Bosszúállót is, Vasembert, Amerika Kapitányt, Thort, Fekete Özvegyet, Hulkot és Sólyomszemet is.

A Russo testvérek panelje magyar idő szerint július 19-én 20 órakor kezdődik.

Ezek lennének az idei Comic-Con legfontosabb előadásai, mi pedig igyekszünk hozni a legfontosabb híreket, bejelentéseket és pletykákat a helyszínről írásos és videós tartalom formájában. Kövessétek velünk a Comic-Con rendezvényeit csütörtöktől vasárnap estig.

Total
9
Shares
Previous Article
Taika Waititi

Taika Waititi rendező visszatér a Marvelhez, ő írja és rendezni a Thor 4. részét is

Next Article
Marvel

[SDCC2019] A Marvel teljes menetrendje a San Diego-i Comic-Conon

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!