The Witcher

Henry Cavill megosztott egy képet paripájáról a The Witcher-sorozatból

A Comic-Conon is ott lesz a The Witcher élőszereplős sorozat, amiből most kaptunk egy újabb betekintést Henry Cavillnek hála.

A Comic-Conon is ott lesz a The Witcher élőszereplős sorozat, amiből most kaptunk egy újabb betekintést Henry Cavillnek hála.

A Netflix pár hete már bemutatta az élőszereplős The Witcher-sorozat főszereplőit képeken, amit a héten újabb anyag követ majd, hiszen a San Diego-i Comic-Conon többek között a világ egyik leghíresebb videojáték adaptációja is jelen lesz, így minden bizonnyal a rajongók láthatják az első előzetest is a Magyarországon forgatott sorozatból. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A film főszerepét, Líviai Geraltot alakító Henry Cavill osztott meg újabb képet a sorozatról, amin Roach névre keresztelt lovát láthatjuk (zárójelesen a főhős mindig így nevezi el paripáit a játékban).

 

Az Instagram-bejegyzésben jól látható „A San Diegoba vezető út hosszú.”, ami tovább erősíti bennünk azt a tényt, hogy a Netflix tűzijátékkal készül a rajongóknak, és az érdekes beszélgetések közepette kulisszák mögötti képeket és a várva-várt trailerről is lerántják a leplet a héten.

Kezdetben a Witcher egy novella sorozatnak indult, majd később Andrzej Sapkowski regényét adaptálták videojátékok formájában, ami napjaink egyik legsikeresebb AAA címét tudhatja magáénak a játékosok körében. Ezek után nem meglepő, hogy a sorozatkészítők is felfigyeltek a franchisera, s ki más, mint a Netflix csapott le elsőként a megfilmesítés jogára. A szolgáltatónak nem maradt sok választása, hiszen több Marvel-sorozatát is elkaszálta, így a Stranger Things mellett kell az újabb siker.

A Netflix nem hozta nyilvánosságra, hogy mikortól lesz elérhető a The Witcher-sorozat, de pletykák szerint még az év vége előtt erre sort kerítenek.

Total
7
Shares
Previous Article
Christoph Waltz

Christoph Waltz megerősítette, Blofeld karaktere visszatér a Bond 25-ben

Next Article

Augusztusban csatába lendül a 8 herceg

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!