Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Henry Cavill megosztott egy képet paripájáról a The Witcher-sorozatból

A Comic-Conon is ott lesz a The Witcher élőszereplős sorozat, amiből most kaptunk egy újabb betekintést Henry Cavillnek hála.

A Netflix pár hete már bemutatta az élőszereplős The Witcher-sorozat főszereplőit képeken, amit a héten újabb anyag követ majd, hiszen a San Diego-i Comic-Conon többek között a világ egyik leghíresebb videojáték adaptációja is jelen lesz, így minden bizonnyal a rajongók láthatják az első előzetest is a Magyarországon forgatott sorozatból.

A film főszerepét, Líviai Geraltot alakító Henry Cavill osztott meg újabb képet a sorozatról, amin Roach névre keresztelt lovát láthatjuk (zárójelesen a főhős mindig így nevezi el paripáit a játékban).

 

Az Instagram-bejegyzésben jól látható „A San Diegoba vezető út hosszú.”, ami tovább erősíti bennünk azt a tényt, hogy a Netflix tűzijátékkal készül a rajongóknak, és az érdekes beszélgetések közepette kulisszák mögötti képeket és a várva-várt trailerről is lerántják a leplet a héten.

Kezdetben a Witcher egy novella sorozatnak indult, majd később Andrzej Sapkowski regényét adaptálták videojátékok formájában, ami napjaink egyik legsikeresebb AAA címét tudhatja magáénak a játékosok körében. Ezek után nem meglepő, hogy a sorozatkészítők is felfigyeltek a franchisera, s ki más, mint a Netflix csapott le elsőként a megfilmesítés jogára. A szolgáltatónak nem maradt sok választása, hiszen több Marvel-sorozatát is elkaszálta, így a Stranger Things mellett kell az újabb siker.

A Netflix nem hozta nyilvánosságra, hogy mikortól lesz elérhető a The Witcher-sorozat, de pletykák szerint még az év vége előtt erre sort kerítenek.

Még több a témában...

[SDCC 2019] Taika Waititi rendező tisztázta, hogy Jane Foster a női Thor avagy sem

Kévés Bence Mihály

A Netflix véletlenül elárulta, hogy mikor fogják bemutatni a The Witcher-sorozatot

Kévés Bence Mihály

Werkvideót mutattak be az Igazság ligájából

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább