Wide Screen
Sorozatok

Megérkeztek a The Witcher sorozat első hivatalos képei

A Netflix leleplezte a The Witcher című sorozat főszereplőit, rajta a Henry Cavill által játszott Ríviai Geralt-od is láthatjuk.

A Netflix leleplezte a The Witcher című sorozat főszereplőit, rajta a Henry Cavill által játszott Ríviai Geralt-od is láthatjuk.

A világ legnagyobb streamingszolgáltatója a Netflix még 2017-ben jelentette be a nagysikerű videojáték sorozat adaptációját, azonban a stúdió meglehetősen szűkszavúra vette az adaptáció marketingjét, az elmúlt két évben szinte semmit sem osztott meg a rajongókkal, hogy mit várhatunk az egyik legnépszerűbb videojáték adaptációjától, pedig rendkívül sok izgalomban volt részük a rajongóknak a hír hallatán. Elég csak felhoznunk a DC Moziverzumban a Supermant alakító Henry Cavill főszerepét a sorozatban, de rajta kívül még másik két főszereplői lelepleződött a most közzétett képeken.

Délután folyamán Ríviai Geralt mellett Ynnefer (Anya Cholatra) és Ciri (Freya Allan) is bemutatkozott a Netflix által közzétett képeken.

Kezdetben a Witcher egy novella sorozatnak indult, majd később Andrzej Sapkowski regényét adaptálták videojátékok formájában, ami napjaink egyik legsikeresebb AAA címét tudhatja magáénak a játékosok körében. Ezek után nem meglepő, hogy a sorozatkészítők is felfigyeltek a franchisera, s ki más, mint a Netflix csapott le elsőként a megfilmesítés jogára. A szolgáltatónak nem maradt sok választása, hiszen több Marvel-sorozatát is elkaszálta, így a Stranger Things mellett kell az újabb siker.

A Netflix nem hozta nyilvánosságra, hogy mikortól lesz elérhető a The Witcher-sorozat, de pletykák szerint még az év vége előtt erre sort kerítenek.

Még több a témában...

Emily Blunt és Dwayne Johnson főszereplésével adaptálja a Ball and Chain képregényt a Netflix

Kévés Bence Mihály

Joe Russo már a Tyler Rake: A kimenekítés folytatás forgatókönyvén dolgozik

Kévés Bence Mihály

A Netflixre érkezhet az Atomszőke folytatása

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat