Főoldal Sorozatok Megérkeztek a The Witcher sorozat első hivatalos képei
Sorozatok

Megérkeztek a The Witcher sorozat első hivatalos képei

A Netflix leleplezte a The Witcher című sorozat főszereplőit, rajta a Henry Cavill által játszott Ríviai Geralt-od is láthatjuk.

206
The Witcher

A Netflix leleplezte a The Witcher című sorozat főszereplőit, rajta a Henry Cavill által játszott Ríviai Geralt-od is láthatjuk.

A világ legnagyobb streamingszolgáltatója a Netflix még 2017-ben jelentette be a nagysikerű videojáték sorozat adaptációját, azonban a stúdió meglehetősen szűkszavúra vette az adaptáció marketingjét, az elmúlt két évben szinte semmit sem osztott meg a rajongókkal, hogy mit várhatunk az egyik legnépszerűbb videojáték adaptációjától, pedig rendkívül sok izgalomban volt részük a rajongóknak a hír hallatán. Elég csak felhoznunk a DC Moziverzumban a Supermant alakító Henry Cavill főszerepét a sorozatban, de rajta kívül még másik két főszereplői lelepleződött a most közzétett képeken.

Délután folyamán Ríviai Geralt mellett Ynnefer (Anya Cholatra) és Ciri (Freya Allan) is bemutatkozott a Netflix által közzétett képeken.

Kezdetben a Witcher egy novella sorozatnak indult, majd később Andrzej Sapkowski regényét adaptálták videojátékok formájában, ami napjaink egyik legsikeresebb AAA címét tudhatja magáénak a játékosok körében. Ezek után nem meglepő, hogy a sorozatkészítők is felfigyeltek a franchisera, s ki más, mint a Netflix csapott le elsőként a megfilmesítés jogára. A szolgáltatónak nem maradt sok választása, hiszen több Marvel-sorozatát is elkaszálta, így a Stranger Things mellett kell az újabb siker.

A Netflix nem hozta nyilvánosságra, hogy mikortól lesz elérhető a The Witcher-sorozat, de pletykák szerint még az év vége előtt erre sort kerítenek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Előzetesek

A Netflix megosztotta Zack Snyder űreposzának, a Rebel Moon utolsó előzetesét

A Star Warsnál is nagyobb lehet a Rebel Moon? Döntsd el, miután...

Terminátor
Sorozatok

Jövőre érkezik a Terminátor animációs sorozata, jelentette be a Netflix

Egy rövid teaser előzetest is kapott a Netflix animációs Terminátor-sorozata.

A hercegnő és a sárkány
Előzetesek

A hercegnő és a sárkány előzetesében Millie Bobby Brown a tüzes fenevaddal harcol

Hercegnő, gonosz királyné és tüzes sárkány is jutott A hercegnő és a...

Netflix
Filmek

Novemberben a Netflix kínálatából a következő műsorok kerülnek ki

Majdnem 100 műsort fog törölni kínálatából a Netflix novemberben.