Wide Screen
Image default
Filmek

Eltolták a Hang nélkül folytatás és a Top Gun 2. bemutatóit

A Paramount Pictures a Hang nélkül 2. és a Top Gun 2. folytatások bemutatóit is 2020-ra datálta.

A Paramount Pictures a Hang nélkül 2. és a Top Gun 2. folytatások bemutatóit is 2020-ra datálta.

A Paramount nem várt sokáig a Hang nélkül második rész bejelentésével, hiszen alig pár hétre az első rész premiere után már jött is a hivatalos közlemény, hogy folytatást kap Emily Blunt főszerepében készült horrorfilm. A folytatásra visszatér az első rész rendezője, John Krasinski, főszerepben pedig újból Bluntot látjuk majd.

De a rajongók még ennél is jobban várják a Top Gun új részét, melyben Top Cruise és Val Kilmer újra vadászgép cockpitjébe ül, hogy felvegye a harcot a pilóta nélküli drónokkal. Az első részt még 1986-ban mutatták be Tony Scott rendezésében, ami már akkor óriási szenzációnak számított, de sajnos több mint három évtizedet kellett várnunk, hogy elkészüljön a várva várt folytatás. Most azonban már célegyenesben van a második rész, hiszen Tom Cruise már hetek óta forgatja a folytatást.

A stúdió a Hang nélkül folytatását 2020. május 15-ére jegyezte be, míg a Top Gun: Mavrick alcímet viselő folytatás egy évvel az eredeti premierhez képest, csak 2020. június 26-án kerül bemutatásra az amerikai mozikban.

Ezenkívül más filmek bemutatói is változtak, azonban szerencsére itt nem beszélünk csúsztatásról, sőt, a Paramount egy héttel korábban mutatja be a jelenleg is Magyarországon készülő Terminátor 6. részét. Az új részben Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger is visszatérnek, de az új trilógia valódi főszereplője már nem ők lesznek, hanem a Szárnyas fejvadász 2049 és a Halt and Catch Fire tévésorozat női főszereplője, Mackenzie Davis. Az új megjelenés tehát 2019. november 15-én lesz. A Sonic eredetileg 2019. november 15-én tűzték volna műsorra, de a Terminátor új része miatt őt is előrébb, november 8-ára tették át.

Még több a témában...

Tom Cruise öngyilkos motoros mutatvánnyal tért vissza a Mission: Impossible 7. forgatására

Kévés Bence Mihály

Tom Cruise még egy tengerjárót is kibérelt 670 ezer dollárért, csakhogy haladjon a Mission: Impossible 7.

Kévés Bence Mihály

Tom Cruise maszkot vett, s beült a Tenet londoni bemutatójára tegnap

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat