Wide Screen
Image default
Filmek

A mai nappal forog a Top Gun második része

Tom Cruise bejelentkezett és lőtt egy képet közösségi oldalára Top Gun második rész forgatás első napjáról.

Tony Scott-klasszikusát 1986-ban mutatták be, de már nagyon megérett egy folytatás. Az elmúlt bő húsz évben többször is szárnyra kapott a hír, miszerint elkészítik a második részt, de Tom Cruise valahogy mindig másba fogott. Most, hogy végeztek a Mission: Impossible – Utóhatás forgatásával, szabad a pálya, s Joseph Kosinski rendező rögtön munkára is fogta a színészt, jöhet a Top Gun második része.

Ha hihetünk a film főszereplőjét alakító Tom Cruisenak, akkor a mai nappal elstartolt az elit vadászpilóta-képző iskola második filmjének forgatása, amely a Top Gun: Maverick címet viseli. Cruise Twitteren osztott meg egy képet az első napról, de könnyen elképzelhető, hogy a most kitett kép nem a második részből, hanem az első rész egy megörökített pillanatát látjuk csak. Az új rész történetből annyi ismert, hogy az amerikai hadseregnek a drónokkal adódik egy kis problémája, s ki másra számíthatnának, mint a világ legjobb vadászpilótáira, akiknek meg kell fékezniük az ember nélküli gépeket. A filmet 2019. július 13-ára tűzték ki az USA-ban.

Még több a témában...

FRISSÍTVE! Szinkronos előzetes A múmia filmhez, melyben Tom Cruise az életéért harcol

Kévés Bence Mihály

Kiderült a Múmia reboot szinopszisa

Kévés Bence Mihály

Tom Cruise sérülése miatt akár 3 hónapot is csúszhat a Mission: Impossible 6.

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább