Val Kilmer megerősítette, Iceman visszatér a Top Gun 2-ben

A Top Gun vadászpilóta képző két legjobb pilótája már biztosan ott lesz a Top Gun: Maverick című folytatásban.

A Top Gun vadászpilóta képző két legjobb pilótája már biztosan ott lesz a Top Gun: Maverick című folytatásban.

Tom Cruise után Val Kilmer is csatlakozott a Top Gun második rész forgatásához. A színész tegnap erősítette meg a TheWrap című lapnak, hogy ő is visszatér legendás szerepében, újra Iceman lesz a moziban. A bejelentés sokakat nem ért meglepetésként, mert régóta rebesgették, hogy a színész is csatlakozni fog a második részhez, de eddig ezt senki sem erősítette meg.

A forgatás múlt héten vette kezdetét, amelyről a főszerepet játszó Tom Cruise gyorsan közölt is egy képet – ha jobban megnézzük a képet, akkor szembetűnő, hogy bizony az még az első részből származik. A munkát elképesztően hosszú előkészület előzte meg, sokan nem adtak volna egy garast sem arra, hogy valaha elkészül Tony Scott legendás filmjének következő része. Az igazság az, hogy csak meg kellett várni Tom Cruiset, hogy végezzen a Mission: Impossible – Utóhatás forgatásával, és újra felkapja az overált és beüljön egy vadászpilóta fülkéjébe. A filmet a Feledés rendezője, Joseph Kasinski készíti, aki Eric Singer forgatókönyvéből dolgozik.

A történetről annyit árultak el előzetesen, hogy a vadászgépek új generációjával, a drónokkal adódik egy kis probléma, s ki másokat lehetne hívni ilyenkor, mint az egykori legjobb pilótákat. Így jön képbe Mavrick és Iceman, hogy megfékezzék az ember nélküli harci gépeket.

A Top Gun: Maverick bemutatója 2019. július 12-én lesz az Egyesült Államokban.

Total
0
Shares
Previous Article

A most bemutatott Bosszúállók 4. koncepciósrajz új külsőben mutatja [SPOILER]

Next Article
Kathleen Kennedy

[PLETYKA] Év végén Kathleen Kennedy lemondhat Lucasfilm elnöki pozíciójáról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!