Főoldal Filmek Egy új LEGO készlet megerősítette a Doctor Strange az őrület multiverzumában egyik főgonoszát, és America Chavez is felfedte magát
Filmek

Egy új LEGO készlet megerősítette a Doctor Strange az őrület multiverzumában egyik főgonoszát, és America Chavez is felfedte magát

A sok pletyka után megerősítést kapott a film (egyik?) gonosztevője?

468
Doctor Strange WandaVision

A LEGO kidobott egy új szettet, ami nemcsak hogy megerősít egy gonosztevőt, de még Doctor Strange új segítőjéről is lerántja a leplet. A Doctor Strange az őrület multiverzumában című film játékszer promóciós képének köszönhetően egy nagyszabású epikus csatát ígér New Yorkban, miközben a film négy főszereplőjét is bemutatja, név szerint Doctor Strange, Skarlát Boszorkány, America Chavez és az egyik gonosztevő, Gargantos.

Magáról a folytatásról nem sokat tudunk, de nagy valószínűséggel a soron következő Pókember: Nincs hazaút eseményei után fog játszódni a Doctor Strange az őrület multiverzumában. Azt is mondhatnánk, hogy teljes a hírzárlat a forgatás óta, néhány promóciós képtől eltekintve semmit sem tudni a második részről. Néhány hete aggasztó hírt lehetett olvasni a filmről, hogy jelentős újraforgatásra kerül sor Los Angelesben az év hátralévő heteiben. Röviden Sam Raimi folytatása körül hatalmas az intrika.

Persze rengeteg pletykát – olvashattunk az X-Menek bemutatkozásáról itt – és állítólagos kiszivárgást láttunk már a filmről, de senki sem tudja igazán megmondani, hogy mire számíthatunk jövőre. Az egyik pletyka szerint a Skarlát Boszorkány Shuma-Gorathot fogja New York Cityre szabadítani, és ez ugyanaz a lény, amit a Disney+ What if…? animációs sorozatában már láthattunk egy pillantásra.

Nos, úgy tűnik, hogy a szörny valójában Gargantos, és szerepelni fog a filmben. A képregényekben ő egy tengeri szörny, aki Naga parancsnoksága alatt áll. A Homo mermanus faj tagja, aki ötszáz évvel ezelőtt született Lemúriában, egy tenger alatti kontinensen a Csendes-óceánon. Ez a szál összekapcsolhatja a Doctor Strange folytatását és a tengerészgyalogos Namor történetét, akiről szintén rengeteg pletyka kering – miszerint ő lehet majd a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! főgonosza majd. Őszintén szólva ez erős pletyka, nem sok esélyét látjuk ennek, sokkal hihetőbb teória, hogy Gargantos pusztán egy szokványos szörny a Multiverzumban.

A LEGO készlet csomagolásán fellelhető új promóciós képeket kaptunk a filmből. Doctor Strange és a Skarlát Boszorkány jelmezei szinte megegyeznek a korábban látott jelmezekkel, de Wong új, menő jelmezt kapott a filmre, és az eddigi legjobb képet kapjuk Xochitl Gomez újdonsült America Chavez karakteréről, akit képregényekben megszokott beállásban ábrázolnak a dobozon.

Doctor Strange és az őrület multiverzumában című filmet 2022. május 5-én mutatják be a magyar mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események