Doctor Strange WandaVision

A Doctor Strange az őrület multiverzumában cameo jelenetére kevesen fogadtak volna, de a Fox érából az egyik mutáns visszatérhet

Ez már tényleg a Multiverzum. Bármi lehetséges.

Az elmúlt 24 órában több írásban is egy nagy vendégszereplőről olvashattunk, aki majd a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben beugrik Doctor Strange és Skarlát Boszorkány mellett. Erről a bizonyos nagy vendégszereplőről annyit árultak el, hogy a Fox érában készült X-Men-filmek egyik főszereplőjéről van szó, de semmi konkrétumokat nem árultak el. Eddig.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

Tegnap több hír is napvilágot látott, miszerint a Doctor Strange folytatásának második felében Skarlát Boszorkány egy olyan mutánssal csap össze, aki központi szereplője volt az elkaszált X-Men univerzumban. Később arról írtak, hogy ez a titkos személy X Professzor lesz, de még mindig nem lehetett tudni, hogy ki játssza.

A pletyka után mindenki arra volt kíváncsi, hogy ki fogja játszani Charles Xaviert (Variánst?). A Variety munkatársa, Kris Tapley határozottan azt állítja, hogy Sir Patrick Stewart lesz X Professzor a nagy Marvel Moziverzumban. Igazából nem meglepő azok után, hogy Stewart korábban már utalt rá egy interjúban, amikor arról beszélt, hogy találkozott a Marvel Studios elnökével, Kevin Feige-vel.

ViewerAnon közösségi oldal az utóbbi időben több alkalommal is megbízható forrásnak bizonyult, és most ők is arról írnak, hogy Wanda lesz a film főgonosza, és lesz egy összecsapás Skarlát Boszorkány és Xavier között. Érdekes módon megemlítik azt is, hogy eredetileg Hugh Jackmant szerették volna visszahozni, de végül nem került sor a tárgyalásra. Továbbá azt is megjegyzik, hogy várhatóan a filmben bemutatják majd az Illuminati csapat. A jelek szerint a rend tagja lesz X Professzor, Carter Kapitány, Balder the Brave, Monica Rambeau és Mordo is. Azt azonban nem tudni, hogy miként hozzák össze ezeket a karakterek, köztük olyanokat, akiket eddig még nem is láttunk a Marvelnél.

Korábban megerősítést kapott, hogy America Chavez is csatlakozik majd a két főszereplőhöz, akit Xochitl Gomez fog eljátszani majd. Egy időben arról is pletykáltak, hogy Rémálom lehet a főellenség. A Loki és a Pókember: Nincs hazaút előzetese után tisztában vagyunk, hogy a Multiverzum milyen nagy szerepet kap a folytatásban, történetesen a Doctor Strange második részében. Egy interjúban Elizabeth Olsen elárulta, hogy a forgatásig fogalma sem volt arról, mire készül a stúdió.

Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutatóját 2022. március 25-ére halasztották.

Total
8
Shares
Previous Article
Alien

A Marvel megerősítette, hogy az Alien legújabb Xenomorphja még az űrben is életben marad

Next Article
Werewolf by Night

A Werewolf by Night története alapján a Marvel egy Halloween Special projekten dolgozik a Disney+-ra

Related Posts