Boba Fett

Egy Boba Fett spin-off sorozaton dolgozik a Disney+, és már jövő héten kezdődhet a forgatás?

A semmiből jött a hír, hogy a The Mandalorian után Boba Fett önálló sorozatot kap.

Boba Fett visszatérésével sokkolták a rajongókat a The Mandalorian S2 első rész végén, de ezzel még nem ért véget a történet. Korábbi hírek szerint a galaxis legendás fejvadásza sokkal nagyobb szerepet kap majd Jon Favreau sorozatának harmadik évadában, ám még azelőtt egy spin-off sorozat készül Boba Fettről.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

A Deadline rácáfolt azokra a pletykákra, miszerint Cara Dune (Gina Carano) és Bo-Katan (Katee Sackhoff) karakterek önálló sorozatot kapnak, mert valami egészen máson dolgozik a stúdió. A legújabb értesülések szerint rövidesen kezdetét veszi a The Mandalorian harmadik évad fényképezése, de megjegyzi a forrás, hogy a korábbi hírekkel ellentétben nem idén, hanem jövő év elején, vagy tavasszal indul csak a forgatás. És hogy mi ennek az oka? Nem más, mint hogy időközben zöld lámpát kapott egy Boba Fett élőszereplős sorozat.

Egy pletyka szerint egy a The Mandalorian-hoz kapcsolódó projekten dolgozik a stúdió, és úgy hallottam, hogy valószínűleg egy Boba Fett minisorozat van készülőben, ami jövő héttől forog. Egy hónapos szünetet követően pedig már a The Mandalorian S3 következik.

A mostani pletyka azért is bír olyan nagy szenzációval, hiszen a Disney érában Boba Fett egyszer már szerepet kapott volna. Egy antológiafilmben szerették volna továbbmesélni a legendás fejvadász történetét, ám a Lucasfilm elkaszálta a projektet, de ha úgy tetszik, nem tettek le örökre erről a történetről. Már a The Mandalorian S2 első részénél is felmerült sokakban, hogy lényegében annak a bizonyos filmnek a történetét mesélték el, a spin-off sorozat pedig folytathatja Fett kalandját. Ez az önálló sorozat adhat választ arra a kérdésre, hogyan maradhatott életben A Jedi visszatér eseményei után – persze mi már tudjuk a választ erre.

Boba Fett
Total
14
Shares
Previous Article
Resident Evil

Donal Logue is csatlakozott a Resident Evil reboot stábjához, kezdődhet a forgatása

Next Article

Ezeket érdemes tudni a PlayStation 5 beüzemelése előtt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!