Aquaman

Dolph Lundgren elárulta hétvégén, hogy mikor és hol kezdődik az Aquaman 2. forgatása

A király visszatér, jöhet a folytatás.

Az Aquaman hatalmas siker volt, s minden idők legjövedelmezőbb alkotása volt a DC Moziverzumnak, ennek ellenére mégis éveket kell várnunk a második részre. A stúdió szerette volna mielőbb tető alá hozni a második részt, azonban James Wan rendező és producer a folytatás előtt még igent mondott a Malignant című horrorfilmre.

Az események felgyorsultak időközben, legalábbis ahogy arról Dolph Lundgren beszélt múlt hétvégén. A színész állítása szerint James Wan következő projektje már tényleg az Aquaman 2. lesz. Az előkészületek már javában zajlanak, hiszen néhány hónap múlva elcsattan a csapó. A tervek szerint nyáron kezdik a forgatást Londonban, ahol többek között a The Batman is forog most.

Rendkívül nagy titkolózás előzi meg a második részt. Bár tavaly nyáron a DC FanDome előtt sokan bíztak benne, hogy megtudunk egyet s mást, azonban nagy meglepetésre a franchise nem kapott kiemelt figyelmet a színpadon. Akkor a rendező úgy fogalmazott, hogy a folytatás komolyabb lesz az első résznél.

A hétvégi virtuális Wizard World rendezvény egyik vendége Dolph Lundgren volt, aki többek között arról is beszélt, hogy Nereus király visszatérése nem kizárt.

Lehet, hogy ezen a nyáron az Aquaman 2. forgatásán dolgozom majd, amit Londonban forgatnak majd. És reményük szerint az ezt követő évben bemutatják a mozikban.Dolph Lundgren

A folytatással kapcsolatban már több pletykát is olvashattunk, többek között például, hogy Fekete Manta visszatér, s ezúttal ő lesz a főellenség, ami akár adott lenne arra, hogy egy sokkal félelmetesebb és erőszakosabb folytatással ajándékozzák meg a rajongókat. De a horror szerelmeseinek is kedvezni fognak, hiszen a folytatás mellett bejelentettek egy spin-off részt is, ami az Ároklakókat fogja majd jobban bemutatni a filmvásznon. De leginkább Johnny Depp és Amber Heard pereskedése okán olvashattunk az Aquaman második részéről, amiben petíciót indítottak Mera szerepének újraosztása miatt, azonban a színésznő megerősítette tavaly, hogy visszatér a második részben.

A tervek szerint az Aquaman 2. 2022. december 16-án kerül majd a mozikba.

Total
6
Shares
Previous Article
Fekete Párduc

Ryan Coogler egy Fekete Párduc spin-off Disney+ sorozaton dolgozik

Next Article
Thor Űrlord

Több forgatási kép jelent meg a Thor: Love and Thunder főszereplőiről, köztük Thorról, Űrlordról, Nebuláról, Kraglinról és még a Vihartörőről, de hol marad Natalie Portman?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!