Aquaman

James Wan megerősítette, hogy az Aquaman 2. több horrorelemet fog tartalmazni

Az Aquaman folytatása félelmetesebb lesz.

Alig egy héttel a DC FanDome virtuális rendezvény előtt James Wan megerősítette egy kérdez-felelek műsorban, hogy a nagysikerű Aquaman második része félelmetesebb lesz, mint az első volt. És alighanem ez még nem minden, amit hamarosan megtudunk majd a folytatásról, hiszen jövő héten képzeletben a filmrendező is helyet foglal majd a panelen.

A DC Comics hivatalos Twitter-oldala osztott meg egy rövid kivonatot abból, hogy mit várhatunk jövő hétvégén. Feltették a kérdést a rendezőnek, hogy a folytatás vajon tartalmaz-e majd horror elemeket, amit megerősített Wan. Bár a folytatást már egy éve bejelentették, a Warner Bros. mindeddig nem hozta tető alá a második részt.

Azt mondanám, hogy igen. Csakúgy mint az első filmnél, tartalmazott horror elemeket. Az Ároklakók szekvenciájának tekintetében azt mondanám, hogy egy kevés lesz ebből a következő filmben. Szerintem ez valami olyan, ami nagy része annak, aki vagyok, és természetesen ez visszaköszön ez efféle filmekben.

És különösen egy olyan filmnél, mint az Aquaman, tudnotok kell, ahol ezekben víz alatti világokban játszódik a történet, ami nagyon félelmetes lehet. Szóval természetesen a horror iránt való szeretetem azt sugallja, hogy bezárom magam ezekbe a jelenetekbe, és a nézőknek megpróbálok adni egy kicsit többet az én horror szószomból.

Kíváncsian várjuk, hogy mit sikerül kihozni a folytatásból. A folytatással kapcsolatban már pletykálják, hogy Fekete Manta visszatér, s ezúttal ő lesz a főellenség, ami akár adott lenne arra, hogy egy sokkal félelmetesebb és erőszakosabb folytatással ajándékozzák meg a rajongókat. De a horror szerelmeseinek is kedvezni fognak, hiszen a folytatás mellett bejelentettek egy spin-off részt is, ami az Ároklakókat fogja majd jobban bemutatni a filmvásznon.  

A tervek szerint az Aquaman 2. 2022. december 16-án kerül majd a mozikba.

Total
19
Shares
Previous Article

Első látásra ilyen a Control új kiegészítője, az AWE

Next Article

Quentin Tarantino és Jennifer Aniston a főhőse az elfeledett Spielberg játéknak

Related Posts