Főoldal Előzetesek [D23] Bemutatták a Bűbáj folytatásának, a Disenchanted első előzetesét
Előzetesek

[D23] Bemutatták a Bűbáj folytatásának, a Disenchanted első előzetesét

Eddig vártak a Bűbáj előzetesével, de most végre láthatjuk.

334

A Disney 2007-es tündérmesés sikersorozatának folytatása végre előzetest kapott a D23 Expo rendezvényen. A teaser előzetesben visszatér Amy Adams mint Giselle, akinek elege van a városi életből, s egy új élet reményében a külvárosba költözik, azonban a dolgok gyorsan rosszra fordulnak, amikor egy varázslat balul sül el.

A folytatásban Adams visszatér a Bűbáj első részének sztárjaival, köztük Patrick Dempsey-vel, Idina Menzel-lel és James Marsdennel, illetve a folytatásra csatlakozott hozzájuk még Maya Rudolph, Gabriella Baldacchino, Yvette Nicole Brown és Jayma Mays. Adam Shankman rendezi a Disenchanted című filmet, amelyben Alan Menken és Stephen Schwartz eredeti dalai csendülnek fel.

A folytatásban Adams karaktere 15 évvel azután, hogy hozzáment a Dempsey által alakított Roberthez, kiábrándul a városi életükből, és úgy dönt, hogy Monroeville alvó külvárosába költözik. Ez azonban nem hozza meg az azonnali boldogságot a főszereplőnek, ezért Andalasia varázslatához fordul segítségért… és véletlenül az egész várost egy igazi tündérmesévé változtatja.

“Giselle-ben még mindig megvan minden szeretet és öröm, amit Giselle-ről ismerünk, de most egy kicsit más helyzetben találja magát, mint egy csecsemő és egy tinédzser anyja” – mondta Adams a rajongói találkozón. “Megpróbál előrelépni, talán nem mindig a legjobb módon, de mindig a legjobb szándékkal teszi azt”.

Magyar idő szerint több készülő Disney-film is előzetest kapott a D23 Expo első nagy napján, de ezek közül csak néhányat mutattak be online is. Korábban már láttuk A kis hableány élőszereplős remake előzetesét, a Hókusz pókusz 2. trailerét is elérhetővé tették, de a jelenlévők láttak felvételeket az Elvarázsolt kastély és a Hófehérke című filmekből is.

A Bűbáj folytatása 2022. november 24-én debütál a Disney+-on.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.