x
Előzetesek

[D23] Bemutatták a Bűbáj folytatásának, a Disenchanted első előzetesét

Eddig vártak a Bűbáj előzetesével, de most végre láthatjuk.

  • Publishedszeptember 10, 2022

A Disney 2007-es tündérmesés sikersorozatának folytatása végre előzetest kapott a D23 Expo rendezvényen. A teaser előzetesben visszatér Amy Adams mint Giselle, akinek elege van a városi életből, s egy új élet reményében a külvárosba költözik, azonban a dolgok gyorsan rosszra fordulnak, amikor egy varázslat balul sül el.

A folytatásban Adams visszatér a Bűbáj első részének sztárjaival, köztük Patrick Dempsey-vel, Idina Menzel-lel és James Marsdennel, illetve a folytatásra csatlakozott hozzájuk még Maya Rudolph, Gabriella Baldacchino, Yvette Nicole Brown és Jayma Mays. Adam Shankman rendezi a Disenchanted című filmet, amelyben Alan Menken és Stephen Schwartz eredeti dalai csendülnek fel.

A folytatásban Adams karaktere 15 évvel azután, hogy hozzáment a Dempsey által alakított Roberthez, kiábrándul a városi életükből, és úgy dönt, hogy Monroeville alvó külvárosába költözik. Ez azonban nem hozza meg az azonnali boldogságot a főszereplőnek, ezért Andalasia varázslatához fordul segítségért… és véletlenül az egész várost egy igazi tündérmesévé változtatja.

“Giselle-ben még mindig megvan minden szeretet és öröm, amit Giselle-ről ismerünk, de most egy kicsit más helyzetben találja magát, mint egy csecsemő és egy tinédzser anyja” – mondta Adams a rajongói találkozón. “Megpróbál előrelépni, talán nem mindig a legjobb módon, de mindig a legjobb szándékkal teszi azt”.

Magyar idő szerint több készülő Disney-film is előzetest kapott a D23 Expo első nagy napján, de ezek közül csak néhányat mutattak be online is. Korábban már láttuk A kis hableány élőszereplős remake előzetesét, a Hókusz pókusz 2. trailerét is elérhetővé tették, de a jelenlévők láttak felvételeket az Elvarázsolt kastély és a Hófehérke című filmekből is.

A Bűbáj folytatása 2022. november 24-én debütál a Disney+-on.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.