Főoldal Előzetesek [D23] Előzetest kapott a Hókusz pókusz 2. része
ElőzetesekFilmek

[D23] Előzetest kapott a Hókusz pókusz 2. része

A Hókusz pókusz 2. is új előzetest kapott a D23 Expón.

383

A Hókusz pókusz 2.előzetest kapott, és tele van boszorkányos mókával. Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy visszatérnek a Sanderson nővérek szerepében a Disney közelgő folytatásában. Tegnap a D23 Expo első nagy napján a második rész előzeteséről is lerántották a leplet, és az eddig látott képsorok alapján a filmben úrrá lesz a komikus zűrzavar, mint amit legutóbb a ’90-es években láthattunk. És a nővérek sem változtak sokat.

Már 29 év telt el azóta, hogy utoljára láthattuk őket, amikor a nővérek felébredtek álmukból, és a Fekete Láng gyertyája meggyulladt, és a 19. századi Salemre pusztítás beköszöntött. Most három középiskolás srácon múlik, hogy megakadályozzák a boszorkányok bosszúját.

Az eredeti Hókusz pókusz boszorkányai nagy szerepet kapnak a vadonatúj trailerben, mélyen beleásva magunkat az eredeti film iránti nosztalgiánkba… de egy modern csavarral: a boszorkányok légdeszkán. Még egy ritka pillantást is vethetünk a 370 évvel korábbi gonosz, boszorkányos nővérekre, akik 16. születésnapjuk napján kapják meg varázserejüket. A Disney az őrült, kaotikus új trailer mellett bemutatta a film hivatalos plakátját is.

A Kókusz pókusz 2. a rajongókat célozza meg, valamint a jó gótikus horror meséket kedvelő gyerekeknek szól… mi pedig alig várjuk, hogy megnézzük kedvenc boszorkányaink visszatérését, amikor a folytatás 2022. szeptember 30-án elérhetővé válik Disney+ streaming szolgáltatón.

A Hókusz pókusz 2. főszereplői Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy mellett Doug Jones, Whitney Peak, Lilia Buckingham, Belisa Escobedo, Hannah Waddingham, Tony Hale, Sam Richardson, Juju Brener, Froy Gutierrez, Taylor Paige Henderson és Nina Kitchen.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.