Főoldal Filmek [D23] Az Elvarázsolt kastély új feldolgozásában Winona Ryder is feltűnik egy vendég
Filmek

[D23] Az Elvarázsolt kastély új feldolgozásában Winona Ryder is feltűnik egy vendég

A Disneyland újabb látványossága elevenedik meg a képernyőn.

324
Elvarázsolt kastély

Sok más produkció mellett a Disney végre megmutatta az első felvételt a készülő Elvarázsolt kastély című filmből is, de sajnos csak a D23 Expo rendezvényre kilátogatók vehettek pillantást az első képkockákra, online nem elérhető még a trailer.

A Disney és Pixar Studio bemutatóján Justin Simien rendező lépett a színpadra, majd arról mesélt, hogy fiatalkorában Disneylandben dolgozott, és azt nevezte a “legjobb nyári munkának, ami valaha is volt”. Hozzátette, hogy a kedvenc látványossága annak idején az Elvarázsolt kastély volt. Így a filmadaptáció is tele lesz easter egg-ekkel gyerekkori élményéből.

A helyszínen bemutatott előzetes tele volt felvételekkel a kastélyról, többször is feltűnt a vásznon Danny Devito és Owen Wilson, valamint Winona Ryder, Dan Levy és Hasan Minhaj sunyi cameóját is láthatták a rajongók a rövid teaser videóban.

Az Elvarázsolt kastély egyike a Disney kalandparkjának kedvenc látványosságaiból. A mikiegeres cég az elmúlt időben több kalandparkos látványosságát is feldolgozta már a filmvásznon, legutóbb éppen a Dzsungeltúra volt egy olyan feldolgozás, aminek ötletét szintén egy helyi látványosságból merítették. A remake főszerepében Owen Wilson, LaKeith Stanfield és Tiffany Haddish lesz látható, a rendező pedig Justin Simien.

Jó esély van arra, hogy a legújabb feldolgozást a rajongók is láthatják majd, miután Guillermo del Toro változata sajnos elkallódott, és nem került bemutatásra. A film nem kapott még premierdátumot, és azt sem lehet tudni, hogy a filmszínházakban vagy a Disney+ felületén kerül majd bemutatásra.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események